Kärleken & familjen

publicerat i
   
Familjen och kärleken är 2 väldigt betydelsefulla saker i livet, för mig är familjen något som blivit till från start något som inte bara finns utan tillkom av 2 st föräldrar ....
 
Att man sen väljer att gå skilda håll, av olika  skäl är inget konstigt alls, idag utan nästan mer ovanligt om föräldrarna är gifta sen länge tillbaka.
 
Att hålla ihopa för barnens skull  är ju inget som kan lösa saker alltid  men oavsett varför man delar sig så är barnen ens käraste  i livet, dom får en att känna känslor som man inte visste existerade innnan man hade barn. För barnen gör man allt för ....oavsett åldern sen att dom formar sig själv är ju självklart.
 
Att bli vuxna och ta egna ansvar & konsekvenserna för alla sina handlingar är oxå en sak man får göra som vuxen, jag anser att när dom flyttar då får dom ta allt ansvar sen finns man där som mamma & lyssnar tröstar om det behövs.
 
Men kärleken för ens barn blir aldrig mindre utan bara mer, man vill alltid sina barns bästa, ens mamma vet alltid, utan att kanske barnen vet, man ser, man känner .....alltid en kärlek.
 
Kärlek för ens barn är vackra ord, ord som kommer att leva med mig tills den dagen jag lämnar jordlivet, vad som händer sen vet ingen & döda talar inte. Man skall vårda varandra ömt, även om man inte alltid är överens & det är fullt notmalt vi är vuxna & har olika åsikter om saker i livet.
 
Men att älska varandra & ta hand om varandra och veta att man alltid finns för varandra är för mig en familj full av kärlek.
 
Bara lite tankar från mig en söndag kväll som jag har så lugn & skön med ljus runt mig & min kärlek som stryker mig i håret & säger  att jag är den bästa.....
 
Det är kärlek mellan två vuxna människor & en helt annan kärlek än den jag har till mina 3 högt älskade barn.
 
Ha en ljuvlig kväll alla goa
 
Ses

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Yasemin:

Va fint skrivet <3 du är en fantastisk mamma och fått 3 underbara barn och du är en underbar vän

2:a kommentar, skriven , av dianasdrömmar:

Fint skrivet Eva stor kram Diana

3:e kommentar, skriven , av Paula´z Blogg:

Jättefint skrivet, Eva!!!
Du är säkert en bra mamma!

Önskar dej en bra måndag!

Kram,kram

Kommentera inlägget här :