Tack & adjö

publicerat i Allmänt;
 
 
 
30 april & det är dags att ta farväl av april månad för detta året & så välkomnar vi maj & hoppas att denna ljuva månad kan erbjuda på lite mer sol & värme tycker jag.
 
April månad har bara susat förbi tycker jag så fort det går & man får ju nästan lite panik. Därför är det ju också viktigt att man tar hand om tiden på bästa möjliga sätt.
 
I Malmö har vi alltid som tradition haft bål i pildamsparken men i år blir det inget tyvärr för Malmö stad har inte råd sägs det då vi har eurovisionfestivalen i staden i år.
 
Men visst finns det bål men då på 2 andra ställen så ett i folketspark & ett nere vid stranden på Sibbarp, där det tänds på en flotte ute i vattnet jätte fint.
 
Men det blir inget sånt för mig då jag har feber ännu, förstår inte hur jag kan ha feber så länge! trist att inte få vara kry.
 
Skall visa mina tatueringar sedan under dagen då jag fått frågan om jag vill visa dom, ja det är bara några små men för mig betydelsefulla och det är det som räknas och inte vad andra tycker.
 
Hur ser er valborg ut?
 
Ses

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Synskadad fyrabarnsmamma:

Godmorgon Eva! Jag håller med dig att april månad bara har rusat förbi. Det är bara bra med mig men har haft fullt upp så bloggen har fått vila och inte har jag heller haft tid att kika in på bloggar. Jag ser att du har varit och är sjuk hoppas att du snart blir frisk igen! :) Själv har jag varit och simmat och till kvällen blir det att gå med barnen till en brasa där det ska grillas korv och ätas godsaker :) Ha det nu en jättebra dag och jag skickar många styrkekramar till dig fina Eva

Svar: ha ha vi skrev till varandra samtidigt :) kramen
Eva`s blogg

2:a kommentar, skriven , av Linda Rö:

Ha en underbar valborg och jag hoppas verkligen att du blir kry snart.....
Stor kram och massa energi..

Kommentera inlägget här :