Vem skall flytta då?

publicerat i Allmänt;
 
 
Att flytta är ju inte det enklaste och roligaste heller, visst är det kul med att komma till något bättre än det man kanske har, men just alla lyft.
 
Jag har lagt in om 2 dagar semester  när vi flyttar men det ser i dags läget dåligt ut att få ledigt, då chefen sa att fler har sökt ledigt! jag kan då tillägga att jag aldrig tagit semester varken julen eller nyår så jag kan tycka att jag skall få ledigt.
 
För vem skall annars flytta? skall min man själv göra allt? ja min bror kommer säkert att hjälpa till men han skall oxå flytta samma dag. 
 
Ja jag skall se det positivt att jag nog får ledigt, då vi inte får nycklarna från 12.00 och jag jobbar 14.15, så ni förstår ju själv.
 
Ja ja i dag är det fredag & jag är ledig men dock jobb i helgen 6.45 imorgon till 16.00 sen sönd 12-21.45 men denna helg slipper jag d turen alla fall.
 
Söndag blir nog att möta mannen på min rast & ta en sväng på skylt söndag och ta lite glögg & få lite jul känsla om man har tur. 
 
Vad skall ni hitta på idag?
 
Ses

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av maria:

Hej på dig Eva.
Hoppas du får ledigt blir ju lite svårt annars. Vi ska också flytta men inte för än i februari :-) men det ska bli riktigt roligt :)
Stor kram
Maria

Svar: synd att du inte fick ledigt på jul ju
Eva`s blogg

2:a kommentar, skriven , av Millans Värld:

Ja det där med att flytta tar på.
Hoppas att du får ledigt och att det går smidigt!
Kram

3:e kommentar, skriven , av maria:

Ja det är jätte tråkigt men jag hoppas att det löser sig ändå.
Stor kram
Maria

Kommentera inlägget här :