Allt för en bild

publicerat i Allmänt, fotografera;
 
 
Att fotografera är ett av mina intressen & jag tar otroligt mycket bilder med min mobil samsung galaxy s3 & är väldigt nöjd med den & dom bilder som jag kan ta med den mobilen.
 
Jag har ju instagram eller 2 st nu ett privat & ett öppet som alla kan ha tillgång till, och lägger inte ut ansiktsbilder eller på familjen alls. Men bilder älskar jag att ta, det vet ni som följer mig där.
 
Hur länge & hur långt kan man gå för att ta en bild? ja idag har jag varit ute med mannen i 3 timmar & gått tagit bilder & druckit kaffe vid standkanten, som var fylld av snö & is. Vi satt i lä & hade det så mysigt.
 
Jag höll på att sätta mig på baken 2 ggr för på vissa ställen var det så lerigt och det hade ju sett ut om jag satte mig i leran. Men jag la mig på knä & fick en underbar bild som jag kanske lägger ut här sedan. Vi har skratta så mycket under turen att jag hade mer ont i magen.
 
Hade träningsvärk innan & det gjorde lite ont att skratta så mycket som jag gjorde idag. Helt ljuvligt väder & att solen var uppe gjorde ju så kollosalt mycket för humöret. Var i morse på sjukhuset & det var inget kul alls, men det tar vi sedan.
 
I dag har vi fredagsmys då jag jobbar kväll fred-sönd & mannen jobbar i morgon, rätt mysigt att kunna ha det såhär faktiskt.
 
Vad har ni gjort i dag då?
 
Ses

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av fialia:

Roligt att ta foton o titta på senare, jag går iväg då o då o får mina foton på papper (inte alla) o sätter in dom i album, det e så ljuvligt att bläddra i album. Så skriver jag vem, var o när.
ha de fia

2:a kommentar, skriven , av Anna - mamma till två prinsessor och en prins:

Kul att vara ute och fota tillsammans!
Här är det sjukstuga. I morgon tar maken över vabbandet och jag går till jobbet.
Önskar dig en skön kväll.
Kram

3:e kommentar, skriven , av Freja:

Jag ÄLSKAR dina foton, du är kanonduktig!

4:e kommentar, skriven , av Millans Värld:

Vad härligt att skratta sådär befriande.
Ha en fin dag!
Kram

5:e kommentar, skriven , av Paula´s Blogg:

Godmorgon!
Igår blev det städning av kylen. Sen blev klockan så mycket så jag var o handla mat...ingen mobil än. Min Samsung har jag haft ca 1 år....
Idag städ & tvätt.
Ha en fin dag!

Kram

6:e kommentar, skriven , av wiolettan:

Det är roligt att fotografera, tycker jag också. Du är ju duktig på det, jag tycker bara att det är skoj.
Roligt och bra detta med "fredagmys på torsdag" helt i min smak.
Ha det så jättemysigt i kväll och kram från mig.

7:e kommentar, skriven , av Anki :

Hej... och tack för titten hos mig :) Har kikat runt lite... och måste säga att jag är imponerad av dina bilder som du tagit med mobilen!
Jag är med på Instagram, men har nästan inte några bilder där... kanske blir det fler om jag byter till en mobil med bättre bilder...
Önskar dig en fin helg!
Kram

Kommentera inlägget här :