Blev inte som man tänkt sig alltid

publicerat i Allmänt;
 
Ett gott vin detta men jag hade ju planerat att ta ett bad & ett glas rött när jag kom hem från jobbet i dag. Hade tänkt ta 1 timme komp vilket inte blev av, då vi fick att göra sista timmen.
 
Men jag kom i från 10 min senare & det är inget ovanligt alls, för att vara mig. Gick hem & lyssnade på musik, kroppen var trött så när jag kom hem bytte jag ut allt som jag tänkt mot en vilo stund.
 
Det känns bra att jag gjorde det & nu sitter jag här piggare än jag hade varit annars, skall möta upp mannen & vi skall handla lite men han jobbar till 18.00 så det finns lite tid till.
 
Fredagsmys japp det blir det i dag, har bytt på sängen & det är så mysigt att sen krypa ner i det när det är dax att sova, tvättmaskiner gå för fullt lika bra det.
 
Tänkte boka sittplatser för bio på söndag kanske, skall se om det finns bra platser kvar .....hittade 2 böcker på bokrean, som jag skall visa sedan.
 
Hur ser er fredag ut?
 
Ses

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Paula´s Blogg:

Idag har jag varit till min hemby o sen till Karleby med brorsan o mamma..hemma vid 13 tiden. Har städat o ikväll blir nog bara vila..är rätt så trött..

Ha en skön kväll!

Kram

2:a kommentar, skriven , av Annika:

Håller med om att det vinet är bra. Vad ska ni se för bio? Idag har jag gjort så lite som möjligt då jag varit ledig, så jag är oxå pigg fadt utan tupplur på eftermiddagen.
Mys på nu ikväll och resten av helgen

Svar: Det blir tillbaka till Bromma då jag vann 2 bilj till just den :)
Eva`s blogg

3:e kommentar, skriven , av Viveka:

Eva. Jag har en till son som jag väntar på, tvillingbror till Johan.
Kramis

Svar: Ja då vet du hur det känns :( kramen
Eva`s blogg

4:e kommentar, skriven , av Marianne:

Jag var och köpte nya härliga påslakan igår, så jag har också bytt i sängen. Nu ska jag fixa nåt enkelt att äta för vi är ganska mätta efter att ha käkat en bastant lunch ute idag.

Hoppas du får en riktigt bra helg
Kram

5:e kommentar, skriven , av Ezter:

Har varit hos Yngsta och fikat, firade henne lite grann för att hon är klar med utbildningen! Ska fira lite rejälare när det passar ;)

6:e kommentar, skriven , av ✫ Fru Eriksson:

Ett Vintips tack :)
Fredagen här var inte så rolig var på ct men det gick bra/Kram

Kommentera inlägget här :