Helt underbart

publicerat i Allmänt;
 
 
 
Dagen har rullt på och jag gick ner först i morse och tog ett gympass, väldigt skönt & lagom med folk där, 45 min fick räcka i dag då ryggen inte orkade mer.
 
Sen åt jag en god frukost & duschade, tog min mys overall på mig, pysslade om mina fötter, försökte få bukt med en stortå nagel som ramlat av för ett tag sedan & herre va ful den blir när den växer ut igen. Min man sa att den blir fin igen, men det tror jag inte  på.
 
Men jag får göra det bästa av det, slipade på föttena & filade ner naglarna & runt om så dom blev riktigt fina, även den halva som varit med om en olycka *s* ser framför mig hur det skall gå med min franska pedikyr när det är dax att visa fossingarna.
 
Ja inga stora problem, men känns trist aja sen har jag kollat på en film på tv4 rätt bra & jag gillar ju drama, hunnit äta pytt & ägg, nu blir det läsa lite i soffan...sen kanske sex and the city om inte boken fängslar mig så pass mycket .....
 
För då läser jag nog vidare, men lite av varje är ju skönt. Mobilen är tyst i dag och det känns konstigt, brukar alltid vara någon som hör av sig, men det är väl meningen att jag skall ha det lugnt & skönt då.
 
Vad hittar ni på denna helgdag?
 
Ses
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av maria:

Hej.
Låter som en helt perfekt dag och kväll.
Skönt med lediga dagar men skönt också att komma tillbaka till vardagen och jobbet. Även fast det kanske inte är så kul alla gånger men så är det väl med allt.
Ha en fortsatt skönt kväll så ska jag strax jobba lite.
Kram maria

2:a kommentar, skriven , av Freja:

Låter som att din dag varit härligt avslappnat skön! Jag har gått igenom semesterbilder för att försöka få till ett fotoalbum, vilken tid det tar!

3:e kommentar, skriven , av Therese:

Låter som en toppenmysig dag! Vi ska kolla på tv-teatern från Fredriksdalsteatern, det är tradition på trettondagen! Kram

4:e kommentar, skriven , av Anna - mamma till två prinsessor och en prins:

Låter som en härlig dag! Här har det varit mycket bus och lek med barnen och så fika hos fina vänner i eftermiddags.
Önskar dig en skön fortsättning på veckan
Kram

5:e kommentar, skriven , av dianasdrömmar:

Duktig du är kram Diana

Kommentera inlägget här :