Trettondag jul & Svennis

publicerat i Allmänt, Böcker;
 
 
Helg dag i dag oxå det hade jag helt glömt bort, kom på det när jag slog på datorn. Natten har varit dryg för att jag har drömt om att jag skadat min framtand, jag vaknade med en djävulsk ryggvärk.
 
Jag som hade planerat att ta ett gympass i dag och börja med en pw & regnet piskar mot rutorna, det kan jag ta men att jag har svårt att röra mig pga av ryggen är mindre kul.
 
Mannen min jobbar i dag & för mig hade jag tänkt att göra lite pedikyr & läsa min bok, ja ni som vet kanske tänker en bok? jag läser ju mest bara när jag är på semester. Men jag har lovat mig en del saker själv på nya året & en av dom är att ta mig tid att bara läsa.
 
Jag vill ofta men är dålig på att ta mig tiden, men nu är det nytt år & nya lovord till mig själv. Att ta hand om mig själv på ett sätt som jag mår bra av, inte vad andra tycker för & inte tycker för nu är det min hälsa & välmående som står som nr 1 ....
 
Man är ingen dålig människa för att man sätter sig själv först absolut inte. För att mår man själv bra så blir allt annat runt dig oxå bra & en positiv inställning har jag alltid. Men inte ens det blir bra i alla situationer.
 
Har börjat att läsa en bok i går & hela 40 sidor hann jag med innan det blev film. 
 
 
Jag köpte den till mannen i julklapp men då han inte läser så ofta hinner jag att läsa den först & den har ju börjat bra. Vad är det som fascinerar en ang en självbiografi? drivkraften att ta sig från noll & upp till den nivån dom lyckats med.
 
Har ni haft några löften?
 
Ses

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av maria:

Hej Eva. Hoppas allt är bra med er båda och att din rygg blivit bättre.
tänkte bara titta in på din fina blogg som jag läser varje dag och blir lika inspirerad och glad av dina härliga inlägg du gör.
Ha nu en fortsatt härlig måndag och tack för film tipset från senaste inlägget. Det kommer snart ett film tips inne hos mig också.
Stor kram
maria

Kommentera inlägget här :