Funderar

publicerat i Allmänt, bloggen;
 
 
Funderar på om jag skall byta header här, jag har ju samlat poäng & kan då köpa en ny, tänkte kanske att det hade varit skoj att förnya sig lite.
 
Sitter här & gungar med axlarna fram och bak, då man blir stel i dom på jobbet. Jag tog 30 min komp så jag gick 15.00 i dag för att ens hinna umgås lite med mannen innan han går i väg.
 
Att stiga upp så tidigt är inte min grej alltså, men jag är ju tvungen, skiner solen är det ok men inte när det är grått grått ute. Tog bussen till jobbet och mannen hämtade mig. Fikade lite när vi kom hem, och träningen får jag vara utan för jag är TRÖTT.
 
Skall bara slappa & inte göra så mycket alls, har 2 tidiga mornar kvar innan ledighet så. I går kom skattepengarna men dom skall sparas, men gott att ha fått dom.
 
Tänkte lägga ut en bild på bikinin som jag beställt & är super nöjd med, större storlek är den & inte ofta man hittar något man verkligen gillar. Har man behag som är som dom är så blir det så.
 
Men jag har nu 2 st och är fullt nöjd, samsung kommer inte att ge mig någon kompensation, ikea bråkar om att dom inte fått bilderna fast jag skickat mail 6 ggr med bilder till dom! Men mitt tålamod är snart slut och då ringer jag upp dom.
 
Kommer då att säga både det ena och det andra!! så det så.....
 
ha en skön kväll på er 
 
Ses :) 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ezter:

Du kan väl byta bild utan att betala? Jag testade blogg.se, då kunde jag lägga upp en egen bild. Dock gillar jag inte konceptet att man måste ha reklam och att saker kostar! Så jag blir nog kvar på blogger!

2:a kommentar, skriven , av Znogge:

Säger det samma, du kan väl byta header själv utan att betala? Nu kan jag i och för sig inte blogg.se men det verkar ju troligt...

Kram

3:e kommentar, skriven , av GeddFish:

Låter konstigt att betala för en header? Har jag aldrig gjort, jag har testat lite olika bloggportaler, fast jag numera bara har en, Blogger.
Nu hänger jag inte med på vad Samsung och Ikea gjort, men ibland hugger man i trä.
En stärkande kram, Gerd ♥

4:e kommentar, skriven , av Freja:

Krånglade massor med IKEA när de räknat fel på vårt kök och skickat en för lång bänkskiva... I slutänden blev det enklare att låta en snickare kapa den till rätt längd, annars hade köket aldrig blivit klart. Trist när det blir så, för annars vill ju IKEA gärna framställa sig som ett väldigt serviceinriktat företag!

5:e kommentar, skriven , av Ditte:

Kul att prova med att byta header! Du kan ju byta tillbaka om du inte trivs med den nya.
Trist med Samsung! Kanske kan butiken som gjorde fel ge någon kompensation. Hoppas! Vad gäller IKEA brukar de inte vara griniga. Prova att ringa och få en direktkontakt dit du kan sända bilderna och vet vem som får dem. Be att de bekräftar.
Att ringa och fixa tar ju bådepå krafterna och tar tid.
Heja på!
Tankar och kramar till dig.

6:e kommentar, skriven , av Gittan:

God morgon.
Det där med att byta header har jag sett att man kan samla poäng och göra, jag är ju i inlärnings stadiet än men det kommer nog.
Vad jobbigt det är att hålla på med saker som tar sån energi när man ska ringa och styra, ofta telefon kö med 20 före....
och det där med bikini och behag, samma här svårt att få till det ibland, ha ha.
Ha en bra dag, Kramar till dig.

7:e kommentar, skriven , av Millans Värld:

Jag vaknar alltid tidigt på morgonen oavsett jag behöver eller ej.
Fast egentligen är jag en kvällsmänniska.
Ha en finfin dag!
Kram

Kommentera inlägget här :