Välkommen juni

publicerat i Allmänt;
 
 
 
Välkommen juni & redan sommar enligt kalendern vädret nja det vet jag inte ännu då jag inte hunnit ut ännu, men solen skiner så det ser ut att bli en skön dag alla fall.
 
Kommer att ta ut pensionärerna och dricka kaffet ute i solen , för dom som vill förstås jobbar till 21.00 i dag och börjar 11.15 ännu en lång dag, men sen ledig 2 dagar. Skönt att ha 2 dagar ledigt då hinner man att varva ner en aning.
 
Denna bilden tog jag utanför vårt hotell där bodde dom antagligen för det var inhängnat oxå, jag pratade med dom där var 2 st och den såg ut att lyssna för den tittade så på mig & öronen gick upp ....
 
Härligt med djur & när jag skulle gå därifrån gick den liksom efter mig på mitt håll, naw lilla livet va. Skall fixa lite mat att ha med mig på jobbet så man inte hoppar över det, är noga med att äta nu för tiden.
 
Har ju inte blivit mycket tid att sitta här men vad gör man, sitter när jag har tid och det gör jag ju för att jag älskar det. Juni är en speciell månad för mig då jag fick alla mina 3 barn denna månad för 33 resp 29 år sedan.
 
Nu blir det gröt kok och kaffet dricker jag redan och njuter av det.
 
Önskar er alla fina en ljuvlig 1 juni och njut av dagen & varandra.
 
Ses :) 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Paula´s Blogg:

Godmorgon! Ingen sol här just nu..mulet väder o inte såå varmt! Väntar på värmen som utlovats :)

Blir en rätt så lugn dag idag....kanske bio ikväll!

Ha en bra 1 juni!

Kram

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

God morgon Eva!
Vacker bild! Den ser rofylld ut! Ja, juni idag! Härligt! Och så roligt att alla dina barn just fötts i juni. Mycket att fira alltså. Trevligt!
En lång arbetsdag blir det för dig men med lite sol både inom dig och ute så känns det lättare.
Här i Stockholm skiner också solen och för oss blir det lite btpyssel med att sätta på segel och lite annat.
Önskar dig en fin dag!
Kramar!

3:e kommentar, skriven , av Znogge:

Vilken härlig bild du lyckades med!

Ja, tänk att det redan har hunnit bli juni. Oftast en underbar månad med sina ljusa och fina sommarkvällar! Soligt här just nu men några moln försöker ta över. Det gillar vi inte!

Kram

4:e kommentar, skriven , av wiolettan:

Fin bild, den ser så mysig ut och visst lyssnar den till dig, det syns ju tydligt, gillade dig också eftersom den ville följa med.
Märkligt att alla tre barnen föddes i samma månad, mycke firande nu i sommartider.
Mina föräldrar gjorde precis tvärtom. Vi barn är födda i: April, maj, juni, juli,oktober, november och december. Tvillingarna blev ju samma månad förstår och två av mina syskon är födda den 23 maj.
Trevlig söndag och kram

5:e kommentar, skriven , av countrylivingintheciity.blogg.se:

Ja äntligen är det Juni! Nu börjar sommaren!

6:e kommentar, skriven , av Veiken:

I eftermiddags 1 juni kom det första regnet på jättelänge. Gräsmattorna är lite gula så det behövs, men det får sluta i morgon, tack!
Mysigt med junibarn - mina kom på vintern och det gick också bra! Ha det gott på jobbet! Kram

7:e kommentar, skriven , av Annika:

Vi fick en solig och fin dag idag. Så fint att ni tar med er pensionärerna ut så de får njuta av sommaren som väl har kommit på riktigt nu. Är helt säker på att djuren förstod vad du sa och tyckte om det.
Natti,natti.

8:e kommentar, skriven , av Home2tiny:

Vilken mysig bild o japp äntligen är sommaren här. Angående mitt "nya" hår rekommenderar jag dig att gå in på hairtalk.se där kan du läsa allt om håret + att du kan hitta en salong nära dig. Kramisar Tina

Svar: Tack snälla du :) skall kia in där under dagen ha det gott kram
Eva`s blogg

9:e kommentar, skriven , av Gittan:

Visst är det härligt med djur och dom är så kloka, vi har haft en hund en gång och det ger så mycket men man blir bunden också, så det vill till att tänka två gånger.
Ja man behöver ledigheten ibland för att varva ner och inom vården (och inom många jobb) så ger man ju så mycket av sig själv så det vill till att ladda batterierna.
Kram och ha en bra dag.

Kommentera inlägget här :