Förkylnings astma

publicerat i Allmänt;
 
 
Jag hade det verkligen jobbigt i går kom till vc för en bedömning av en ssk och så klart fick jag komma till en läkare, då jag hade det så tungt med att andas.
 
Tog temp & hade feber, hostade så jag trodde jag skulle dö hann knappt andas mellan varven, fick knipa med benen då jag hostade så starkt! hemskt men sant ...
 
Tårarna kom för det blir en panik situation när man inte får luft liksom, kom in snabbt och fick andas plus kortison sen uppehåll 15 min sen inhalera igen. Ja jag har ju fått bekräftat att jag har förkylningsastma, för länge sedan.
 
Men det är ju inte alltid så här jobbigt att jag måste gå och inhalera, det har ju hänt någon gång, men i går var det fruktansvärt. Tvungen att ringa och sjuka mig då läkaren sa att jag skall inte anstränga mig alls, under veckan.
 
Så jag tar till mig det & sjukade mig, hoppas bli bättre till helgen då jag jobbar. Men det tror jag nog jag är. Brukar ge med sig på några dagar. Men sömnen ligger efter har inte alls sovit bra i natt heller.
 
Men jag har ett glatt humör dock :) är glad när jag bloggar & sen läser mina bloggar som jag gör om dagarna.
 
En fin dag i dag ser det ut att vara & skönt är det ju ....min älskade make kom hem med ett par boots i går, som jag bara *tittat* på i veckan dom köpte han till mig såå glad jag blev & överaskad.
 
Önskar er alla en skön måndag 
 
Ses :) 
 
 
 

Kommentera inlägget här :