Svag för ....

publicerat i Allmänt;
Örhänge är ju nog det enda som jag är svag för och klockor men örhänge kan jag ha på jobbet om dom inte är för stora. Hittade dessa och dom vill jag nog önska mig i present då jag snart fyller år.
 
Sist fick jag ju ett par som hänger så dessa med stenar tycker jag är lagom diskreta. Har hittat en sida där det är gratis frakt & billigare än i butikerna även om det bara är 50kr så varför inte.
 
Nu har jag städat eller dammat och torkat av, tvättar sängkläderna, och dammsuga får mannen göra i helgen. Ville haft tvättat fönsterna men min rygg säger nej så lika bra att låta bli...
 
Mannen hade sökt semester på min dag men fick avlag så vi får väl gå ut och äta en annan dag så får jag sitta vi datorn och roa mig den dagen.
 
Firar inte så då det är ojämt förra året fyllde jag ju 50 så då var det kalas med smörgåstårta och en kopia på min present i tårtform.
 
Solen skiner så skönt men har ingen ro att sätta mig på balkongen vet inte varför om det är så att jag vill ha ett svar på min fråga ang bagaget men har ej fått det ännu. 
 
Det löser sig nog och det är ju gott om tid dit, i värsta fall får vi stanna där borta då ;) 
 
Hur ser er torsdag ut?
 
Ses :) 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av znogge:

Ni får säkert svar angående bagaget så på något sätt löser det sig.

När sonen flög tillbaka till Brasilien ringde han flygbolaget och fick ett besked men vid incheckningen gällde ändå något annat. Men han slapp att betala extra.

Jag väljer helst där det är fraktfritt. Finns ingen anledning att betala mer än nödvändigt... Ursnygga örhängen!

2:a kommentar, skriven , av Annika:

Är ledig idag så det blev en sväng på stan och två nya toppar, då det snöar och är skit trist väder så har jag ingen energi till att göra nån nytta här hemma förutom att ha kört en maskin med tvätt förstås.Nu hör jag att det börjar droppa från taken som tur är och det börjar bli dax att göra nåt ätbart av köttfärsen.
Kram på dig.

3:e kommentar, skriven , av Ditte:

Jag gillar också klockor och örhängen! Men har några favoriter. sEdan är det så roligt att variera efter humör och kläder.
LÅter som du haft en rejäl hemmafixardag. Skönt att bli av med en del nödvändiga bestyr innan helgen.
Har tillbringat dagen med ett av de älskade barnbarnen och varit på vift. Tyvärr skitväder....
Men i morgon så...
Kram!

Svar: Låter ju riktigt mysigt att vara med barnbarnen :) sov gott sen kram
Eva`s blogg

4:e kommentar, skriven , av felicia - fotokobran:

Nu har bloggen dragit igång på riktigt igen och då bjuds även på en tävling. In och tävla åt dig, eller någon i din familj! Tävlingen avslutas nu i helgen!

Kommentera inlägget här :