Det sa klick

publicerat i Allmänt;
 
Det sa klick när vi såg dessa figurer förra helgen, min syster tyckte dem var söta men ändå nåt verkligt över dem. Stämmer och det var nog det som gör dem speciella. Vi tycker ju olika och så är det, han som har gjort dessa är en konstnär i Belgien som gör skulpturer .....
 
Det var sista ex så det blev ett bättre pris än om han hade haft fler inne, kul att ha något udda men viktigast att man tycker om det man själv köper eller hur.
 
Vaknade tidigt i dag lika bra att gå upp har lite att göra, träning, matlagning, fixa innan jobbet. Börjar 13.30 i dag så det är en stund till. Har pysslat lite i vår nya hylla som är på plats och nu är jag nöjd med som det blev.
 
Fredag & snart helg, hade man ett mån-fred jobb hade man varit super taggad att ha fredagsmys men så är ju inte fallet här hemma. Tänkte så smått köpa hem julklappar som jag vet vad jag skall ha, en köpt redan,sen vet vi vad vi skall köpa till barnbarnen.
 
Skönt när det är gjort för det är mycket det som stressar en att hinna köpa, men jag brukar tänka ut vad jag skall köpa sen bara går jag in & tar det , har varit smidigt varje år. Allt handlar om planering faktiskt.
 
Hur planerar ni inför julklapps köp?
 
Ha en skön fredag alla fina 
 
Ses 
 
 

Taggar: Fredag, Inredning, att göra, julklappar;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Marieangel:

Vilka coola, skulle jag lätt kunna ha hemma. <brukar vara ute i tid, men nu är jag inte det..lär ju inte bli nga inköp på semestern. Ska försöka planera när jag kommer hem.Trevlig Helg!

2:a kommentar, skriven , av Geddfish:

Go'förmedda!
Jag har nog köpt det mesta redan, så ingen panik, men jag stressas av all reklam, blir en inre stress, usch.
Men nu ska jag titta ut genom dörren lite idag.
Söta figurer men jag skulle inte ha plats för dem ;)
Kram ♥

3:e kommentar, skriven , av Ninnie:

Tack för kommentaren på mitt inlägg om cynisk reklam. Men jag kan i alla fall inte hjälpa att jag bryr mig. Bryr mig om alla dessa stackars människor som går på all denna reklam om att man blir en bättre människa med allehanda operationer och ingrepp. Om alla dessa tjejer, väldigt unga i många fall som tror att de ser bättre ut med löshår, lösögonfransar, botoxade läppar och ett lager av smink. Ha en trevlig helg!

4:e kommentar, skriven , av Ditte:

Vilkga häftiga skulpturer! Vad gäller julhandeln så bryr jag mig väldigt lite. Några mindre paket till barnbarnen och till döttrarna, men i övrigt inget. Ibland ger jag mig själv något som jag vill ha. Men nu har jag tycker jag det jag vill ha. så en upplevelse eller resa känns bra.
Jag tycker om att ge presenter när andan faller på och gör det hela året och har numer svårt att det måste vara så stort till julen. Barnen kan bara leka med en sak i taget och har ofta redan det mesta. Däremot går jag gärna på teater, bio, museum, åker till Legoland i sommar eller gör andra turer/resor under året med barnbarnen.
I övrigt ingen stress eller jäkt för vår del och inga som helst "måsten".
Som du skriver, så handlar det mesta om planering.
Skall nog köpa en julklapp till William idag....så är det klart.
Önskar dig en bra dag på jobbet.
Kram!

Svar: Ja jag håller med dig ibland 6 drar man varför det skall köpas så mkt önskar dig en skön dag oxå åter igen kram
Eva`s blogg

5:e kommentar, skriven , av mimmi:

Härligt med fredag.
Jag är nästan klar med alla julklappar. Började i okt. När jag ser något som passar så köper jag. Kram

Svar: härligt kollade din blogg oj va mkt kul o juligt kram
Eva`s blogg

6:e kommentar, skriven , av Millans Värld:

Kul när man hittar något man gillar.
Hoppas att du får en lugn arbetshelg!
Kram

Svar: Tack hoppas det gick bra i dag kramen
Eva`s blogg

7:e kommentar, skriven , av Gittan:

Dom var fina, kul med lite nytt. Jag planerar nog inte så mycket men brukar gärna köpa saker som dom behöver helst då till våra barn. Till barnbarnen köper vi någon lien sak och så ger vi en slant, dom får så mycket ändå till jul.
Hoppas du får en skön helg min fina vän Stor kram.

Kommentera inlägget här :