Hudvård ..

publicerat i allmänt, hudvård;
 
 
Att man skall sköta om sin hud är nog vi alla medvetna om, men tvål & vatten som förr? nej absolut inte enligt dem som vet, det torkar ut huden & för starkt sägs det. Men av alla hudvårdsprodukter som finns ute på marknaden så.
 
Är det ju svårt att veta vilken eller vilka man skall ha. Beror ju oxå på hur mkt make up man har i ansiktet men jag har provat många olika genom åren, dyra som billiga. Men jag återkommer alltid till nivea.
 
Nu har jag ju passerat 50 så jag väljer en dag kräm som heter   Q10 anti age, som hjälper huden att må lite bättre i min ålder, ligger runt 100lappen.
 
Sen rengöring då har jag valt en underbar mousse som blir skum i handen när man trycker ut det, efteråt tar jag ansiktsvatten & sist fuktighetskräm. 
 
Viktigt att vårda sin hud, jag har alltid tyckt det är skoj med allt sånt och är noga med rengöring. Det kommer synas med tiden sägs det ...
 
Hur rengör du huden?
 
Kram 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anneli:

Nivea är så bra. Men jag har en lotion som inte luktar så gott, den är inte gammal utan det är nåt med den lukten som inte funkar för mig.
Jag skrubbar o sen tar jag det jag har. På vintern är huden mycket torrare än på sommaren.
Glöm inte Blood and Oil ikväll vännen. Dröm sött kramar ♥

Svar: Åh nej jag sitter & väntar spännande är det ☺kram
Eva`s blogg

2:a kommentar, skriven , av Geddfish:

Jag har alltid skött om min hy. Alltid haft rengöringskräm, sen ett serum och sen en dag- eller nattkräm. Jag är jättenoga med ansiktet och det har jag igen. Min mamma lärde mig. Och jag har ingen makeup.
Nattakram ♥

Svar: kunde tänka mig det ❤ sov gott kramen ❤ ❤ ❤
Eva`s blogg

3:e kommentar, skriven , av ullie:

Vet du att ja har alltid varit sådär dålig så använt barnolja eller tvål o vatten det har lalltid varit så . haft perioder med rengöring men slutat . Har aldrig haft problem med min hud heller så kanske därför. dåligt ja vet

natti natti

Svar: Sov gott vännen kram ❤
Eva`s blogg

4:e kommentar, skriven , av Ditte:

Eftersom min hy är så skadad är det väldigt viktigt vilka kemikalier som ingår i olika hudprodukter och det gäller billiga som dyare. För kemikalier igår i det mesta men en del är mer skadliga än andra och det kan visa sig på lång sikt. Jag har en liten lista jag tar med mig när jag handlar och ser noga efter så att dessa inte finns med. Biotherm brkar fungera bra och en del produkter från Lancòme också. Vad gäller Nivea så fungerar en del och en del inte. Det svåra är att man ofta får ha med förstoringsglas för att ens kunna läsa innehållsförteckningen. Konserveringsmedel t.ex. är inte alls bra. LÓreal köper jag inte för de har ofta med konserveringsmedel
Även vad gäller solskydd måste jag vara väldigt noga...Och solskydd behövs ju även om man är i skuggan.
Skall nu titta närmare på Nivea för deras priser är ju bra. Min hudläkare har också skrivit ut en del som bara fås per recept och det fungerar också bra.
Ska nu göra din kycklinggratäng. DEt ser ut att bli gott.
Kram!

Svar: Åh va roligt hoppas det passar er i smaken ☺berätta gärna ...ja så klart är det viktigt med sin hy särskilt om man haft otur som du ...men jag har haft många olika men går alltid tillbaka till nivea ☺skön köl till er kramen
Eva`s blogg

Kommentera inlägget här :