Thailand

publicerat i Resa;
Bild lånad från Apollo 
 
Har tillbringat lite av min tid på att titta på resor för det är så skoj när man har tid och lust förstås, jag har riktat in mig på Thailand faktiskt och vi har pratat om det dock inte när men så klart vinter tid. Hua hin är ett ställe som jag gillade när jag läste om det & tittade på hotel.
 
Vi har ju aldrig varit i Thailand så vi är lite nyfikna, jag vet att en del av er åker dit ofta och säkert oxå känner till stora delar av Thailand. Vi vill bo nära havet och ändå ett bättre hotell, ja jag hittade ett som jag gillade HÄR 
 
Jag älskar att leta resor och kul att sitta med det dock springer tiden från mig utan att man tittar på klockan ha ha ha....Skall slänga mig i soffan & kolla på tv bara maken åkte till jobb för 1 timme sedan ..
 
Gillar du att titta på resor på nätet?
 
Kram 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ditte:

Thailand har vi besökt många gånger och vid ett par tillfällen har vi varit i Hua Hin och här på detta hotell har vi bott en gång. Verkligen fint och med privat pool. Marriott och Hilton där är också bra.
Titta även på Koh Chang och några av de andra öarna för då är det mer "Thailand". Phuket tycker jag är väl turistiskt numer, var där när det bara fanns två hotell 1980. Men många reser dit och trivs. Allt beror ju på vad man söker.
Och det finns många platser i Thailand som är fina.
Lycka till!
Kram!

2:a kommentar, skriven , av Anna - mamma till två prinsessor och en prins:

Svar: Tack, det hade jag missat (kopierade text från ett gammalt inlägg…) Ja, det är bara att lägga upp en bild på bloggen eller instagram och tagga med #annasjuliutmaning
Kram

Svar: kan man tagga i bloggen??
Eva`s blogg

3:e kommentar, skriven , av Gittan:

Thailand är så härligt det rekommenderar jag verkligen. Vi har varit två gånger där, en gång i kata bech och en gång i karon bech.
Det är ett härligt land, väldigt varmt men skönt. Vi sa första gången att vi inte skulle åka fler gånger men ändå...det är ett härligt land.
Och så trevliga människor. kram

4:e kommentar, skriven , av Jennie:

Hej Eva, vad kul att du funderar på att resa med Apollo! Thailand är fantastiskt vackert, jag har själv varit där tre gånger med ännu inte hunnit med Hua Hin. Om du vill veta mer om resmålet och det hotell du kikat på så är du varmt välkommen att kontakta oss antingen på telefon 0771-373737, eller vår Facebook-sida Apollo Sverige. Hoppas vi får välkomna dig som resenär och bidra till nya härliga semesterminnen! Hälsningar, Jennie Boström, PR & Social Media Manager Apollo.

Kommentera inlägget här :