Det känns....

publicerat i allmänt;
 
 
Det känns i benen efter att inte tränat benen på över 1 vecka men jag körde på rätt hårt så jag blev trött & kom upp i puls vilket oxå är meningen. Inte så mkt folk på gymet idag på förmiddagen så det är rätt skönt faktiskt.
 
Behövs inte hålla på i timmar för att det skall vara bra utan 15 minuter hårt så är det ok för dagen. Imorgon tar jag armarna och eller ryggen. Skönt när det är gjort och den känslan man får efteråt.
 
Inte alltid så roligt eller att lusten finns men det är just då man skall gå ner på gymet eller ut och powerwalka. Det är känslan man är ute efter som kommer efter varje gång!
 
Vardags motion är oxå bra bara man rör på sig dagligen så mår kroppen bra av det ..om inte annat så när man blir gammal så mår kroppen bättre, det syns på våra vilka som varit aktiva i livet förr.
 
Tränar du något eller vanlig vardagsmtion kanske?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ditte:

Tränar på gym gör jag inte, vill inte vara instängd, men jag promenerar i vanliga fall mellan 6 km och en mil om dagen, ibland blir det cykling.
Och där jag bor i Stockholm har vi bra utegym och att träna styrka i armar och ben gör jag hemma med den egna kroppen som vikter. Funkar jättebra.
Jag har ju åkt mycket skidor, på längden och utför och sysslat med mycket idrott i mitt liv så musklerna är starka och dte har jag glädje av. Viktigt att hålla i gång kroppen spm min väninna skrev om i sin artikel.
Stor kram!

2:a kommentar, skriven , av bi:

Tränade på gym förr men det var inte min grej .. jag promenerar mycket å då är det PW som gäller ...

Kommentera inlägget här :