Drömresemål

publicerat i allmänt;
 
Äta bör man ju oavsett sen är det att orka men ja ja jag skall göra taco hade lagt fram köttfärs & det måste tillagas så taco ligger lättast till hands.
 
Har suttit och kollat bilder från sommaren vilket piggar upp lite och denna bilden tycker jag om, älskar alla grekiska båtar och dess färger samt färgen på vattnet.
 
Suttit i tel med ena dottern och dem små är dåliga med feber runt 40 grader, usch det känns som att alla är dåliga just nu. Men så är det denna tiden på året och då kan man ju sitta och titta på olika rese sajter på resmål och drömma sig bort ett tag.
 
För vad vore livet om man inte kunde drömma sig bort på platser som man kanske aldrig får se eller kanske får se, det vet man aldrig.
 
Har du något dröm resemål?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Susanna:

Ja det är ju viktigt att få i sig fast det tar emot ibland när man är dålig.. tråkigt med barnen och som du skriver verkar många vara sjuk nu.. Min dröm är att få åka till Tibet och bergsvandra, sonens pappa var där i tre månader och det är så vacker.. men just att vara i de höjder får nog vara en dröm då inte mitt hjärta skulle klara av det... men fortsätta drömma ska jag =)

Hoppas att du får må bättre snart kram

2:a kommentar, skriven , av sandra.:

jag har alltid velat åka till karibien :)
så härlig bild :)
kram

3:e kommentar, skriven , av Sanna:

Jag skulle vilja åka till Rio och Argentina :) Kram

4:e kommentar, skriven , av Ditte:

Att drömmma är viktigt! Och Grekland tycer jag mycket om och har varit där väldigt mycket. Jag har några drömresemål bl.a ; Galapagosöarna med Påskön, Seyschellerna, Sydafrika, Kuba och Costa Rica. Och de resmål jag skattar högst hitintills är absolut Tibet, Vietnam, Kina, Fidji och Nya Zeland. Men att resa r en del av mig...Och jag hoppas att det kommer att förbli så.
Stor kram!

5:e kommentar, skriven , av Marieangel:

Jaaa....Maldiverna, men det är ju så svindyrt!!

Svar: Ja eller hur ☺kram
Eva`s blogg

Kommentera inlägget här :