Vad händer & jag är så ledsen idag

publicerat i allmänt;
 
Lite gnäll så här på morgon måste jag få ur mig, igår när jag satt och tittade på tv skulle jag hämta lite vatten, kände att min höger arm smärtade.
 
I natt vaknade jag då kunde jag inte ens lyfta min arm jag tog en oxycodone men har ännu ont, vad är det som händer?? hade denna smärta och att inte kunna röra eller lyfta min arm för många år sedan.
 
Sen försvann det, bara så där och nu är jag här igen mitt hjärta gråter ....skall oxå ringa min vc och berätta om i går att dem inte ringde mig och sa att kuratorn var sjuk detta är inte ok! 
 
Aja jag kör på och skall kanske hälsa på ett barbarn i dag en stund annars inte många knop, kan inte heller. Tar inte starka smärstillande på dagtid inte heller för normal smärta.
 
Har du fått en sådan smärta utan ha slagit dig?
 
Kram & fin dag 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av CAMILLAESI:

vad obehagligt :/. Hoppas att du slipper sånt under dagen

Kram<3

2:a kommentar, skriven , av Millans Värld:

Mår man inte psykiskt bra och kroppen är ur lag så är det inte ovanligt att man kan få sån där tvärvärk någonstans i kroppen.
Det kan vara kroppens sätt att säga till en att vila.

Kram

3:e kommentar, skriven , av Marie:

Vad jobbigt när de inte ringer, dålig service tycker jag. Ger dej en styrkekram i detta mulna väder och hoppas du får en dräglig dag<3

4:e kommentar, skriven , av Petra:

Ja men jag fick ont i min arm helt utan anledning ,börjar tro de kan varit stress?det hände precis när min pappa dog jag fick tabletter o sedan försvann det.men sedan fick jag en enorm smärta i mitt ben en månad senare jätte mysko hoppas det går över fort kanske du spänt dig i sömnen .kramar

5:e kommentar, skriven , av bi:

Det värsta jar vet är dåligt bemötande och ingen respekt Du ska absolut berätta vad som hände igår! Stor kram till en fin bloggvän och du var rädd om dig 💕

6:e kommentar, skriven , av znogge:

Dåligt bemötande är aldrig okej och speciellt inte när man inte mår bra. Hoppas värken släpper. Själv hade jag väldigt ont i ryggen vid ett tillfälle och fy så jobbigt det var.

Kram och krya på!

7:e kommentar, skriven , av Netti Starby:

Usch vad jobbigt för dig och hoppas att det blir bättre! Kramis

8:e kommentar, skriven , av Comsi Comsa:


Så har jag haft men det har gått över av sig självt.
Be igen om den hjälp du kan få och tillåt dig gråta ut mellan varven.

Stor kram ♥

9:e kommentar, skriven , av Ditte:

Hoppas du kan få en remiss från din VC till någon som aär mer specieliserade. Allmänläkarna på en VC kan liet om varje, men när dte gäller mer specifika saker så bör de remittera vidare. Hoppas att du kan få hjälp och även att din VC:s chef förklarar varför de inte ringt och meddelat att kuratorn var sjuk.
Skickar en styrkekram och hoppas du nu mår bättre.

Kommentera inlägget här :