Sanden mellan tårna

publicerat i allmänt;
 
Sanden mellan tårna det är en underbar känsla & tänker man på det så kan man känna hur det känns tycker jag, behövs lite sommar bilder i detta regn gråa land.
 
Skönt att sova till 09.00 och gå upp och ta allt i sin egen takt, planen är att ta ett pass på gymmet sen när jag druckit mitt kaffe ...
 
Känner oxå för att byta ut mina dystra svarta träningskläder till mer FÄRG jag älskar färger ju så skall börja kolla efter det ..
 
Man blir glad av färg, och man bör ju vara glad när man tränar :) Kanske ner till syrran i eftermiddag en sväng & titta på hennes nya bil som är en suv.
 
Vad skall ni hitta i dag?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Biggeros:

Färger brukar piffa upp den gråa vardagen har jag hört!! Jag ska ut och göra min dagliga PW. Kommer inte till skott.... Igår gick jag allt som över 13000 steg då jag gick lite vilse. Kan vara bra ibland. Byn är inte så stor=))Härligt att träffa syrran! Kram

2:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Jag måste också börja med mer färgglatt för det känns mycket gladare. Ha en fin dag du med! <3 Kramis

3:e kommentar, skriven , av Miss Baby Peaches:

Åh, den där bilden gav ju ingen reselängtan alls juuu! Gud så härligt!

4:e kommentar, skriven , av Petra Olsson:

Vilken härlig bild speciellt när vi har snökalas i sthlm:) kramar o hoppas du får en bra dag,jag ska iväg till Mio med en vän,kan inte jobba hemma då snickarna lever om med sina maskiner:)

5:e kommentar, skriven , av Nikolinas:

Härlig bild, blev riktigt resesugen nu! :D

6:e kommentar, skriven , av Znogge:

Dagen inleddes med lite tvätt och byk. Sedan blir det bibblan. Lagom krävande ;-)

kram

7:e kommentar, skriven , av Eva-Lotta:

Sand mellan tårna, ja, det är ingen dum känsla... Ha en bra onsdag!

8:e kommentar, skriven , av Ditte:

Färg piggar ju upp och att ha färgglada träningskläder gör en ju gladare. Just idag känns sommaren fjärran men vädret kan man ju inte påverka alls.Har ju haft vår ochförsommar i några veckor så jag tar det lugnt hemma idag. Skall hämta barnbarnen snart och de ska stanna här ett par dagar och det ska bli jättemysigt.
Kram!

Kommentera inlägget här :