Det hänger ...

publicerat i allmänt;
 
I går var jag på stan & fikade med min väninna och när jag gick mot vårt fik såg jag detta, ett coolt påhitt tycker jag & lite roligt.
 
Vi hade tur ed vädret för i går var det riktigt varmt & skönt så man kunde njuta en stund, orkade inte så länge utan ville hem och lägga mig.
 
Har ju följt en serie & så konstigt att känna att jag saknar den så mkt, fick så många skratt och den inehöll lite av allt. 
 
Har du någon favorit serie?
 
Kram 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carro:

såg på instegram att du varit på hotellet Atlantica Kalliston resort och spa? vad tyckte du om det? har du några bilder jag kan se? :D

Svar: Ja det stämmer det är ett par hotell jag tror jag har lagt ut på min blogg vi åker nästa månad igen dit 2 v ✔ ligger d väl en del bilder på insta? Jo då lyx men oxå dyrt vi har bara frukost där men allt är toppen fråga gärna om det är nåt du vill veta jag kan göra ett inlägg igen med bilder ❤
Eva`s blogg

2:a kommentar, skriven , av MoaKandelin:

Vad gulligt :)

3:e kommentar, skriven , av Ditte:

Nej, jag följer inga serier, är borta för mycket och ser lite på tv överhuvud taget. Går hellre på bio om det är en film jag vill se.
Mysigt med lite konst i form av tvätt och fint att du orkade ut en sväng. Man mår ju bättre av att komma ut lite men visst behöver du din vila. Infektionen gör dig ju trött.
Kram och trevlig fredag.

4:e kommentar, skriven , av bi:

Nej har ingen favvoserie kollar inte ofta på sådana. Det där med byxorna är ju super häftigt en kul grej i vardagen 👍

Kommentera inlägget här :