Måste berätta....

publicerat i allmänt;
 
God morgon på er alla där ute, så typiskt att man vaknar tidigt när man är ledig va! men men nu sitter jag här med mitt kaffe & små njuter av livet helt enkelt.
 
Jag måste berätta en sak som hände häromdagen när jag låg i sängen klockan var vid 06.00 och jag skulle upp 06.30 när maken jobbar natt som han gjorde denna natt så brukar han alltid pussa mig på axeln när han kryper ner & lägger sig.
 
Men han är inte hemma från vid 07.30 men jag blundade & ett tu tre så kände jag hur någon satte sig i sängen ni vet i madrassen det käns ju.
 
Mitt hjärta bultade för fullt vågade inte titta upp, en stund senare kunde jag känna att någon rörde vid min axel men då låg jag motsatt sida jag brukar ...då kunde jag inte bärga mig utan slog upp ögonen & så klart var där ingen.
 
Men någon var där jag är 110% säker den känslan finns inte om man inte sover vilket jag inte gjorde alltså. Kanke var mamma på besök? 
 
Ja det lär man aldrig få reda på heller ...
 
Ha en toppen lördag 
 
Kram 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Veiken:

Oj, vilken upplevelse. Halvt dröm halvt vaken kanske? Säger skeptikern. Kram på dig!

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

Nej, man vet aldrig...Och tur är kanske det.
Önskar dig en fin lördag!
Kram!

3:e kommentar, skriven , av Znogge:

Något var det men vad eller vem...

Kram

4:e kommentar, skriven , av Netti Starby:

Men oj vad otäckt men det kanske var din mamma? Ha en fin dag <3 Kramis

5:e kommentar, skriven , av ullie:

men ja du ... vet du ja tror minsann på sånt där o nu har det varit lugnt hos oss ett tag men ja jag bara väntar att någ "häner" snart igen det finns ja lovar

6:e kommentar, skriven , av bi:

Klart det var din mamma ! Jag har upplevt samma sak själv maken jobbade jag satt å titta på tv och vem står i hallen om inte min pappa som inte är i livet kuslig känsla men samtidigt ville han väl hälsa på .. jag tror på återfödelse. Kram fina du ❤

Kommentera inlägget här :