Äta bör man ...

publicerat i allmänt;
 
Ja fast man ligger och är hemma bör man ju äta lite, frukost blev det, kvarg med en skivad banan sen lite mellis en liten skål valnötter. Middagen kommer bestå av stekt ägg & bacon bara.
 
Jag har inte nån hungerkänsla liksom men äta är viktigt. Jag har legat i soffan hela dagen men gjort mitt program & har 2 ggr kvar att utföra det, jag gör det jag blir tillsagd till att göra för att bli bra snart.
 
Netflix har gått varmt & tack för det, ikväll blir det Wahlgrens värld med maken :) nu avnjuter jag en mugg eftermiddags kaffe 
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av MartinaOlsson:

​Hej!
Hoppas att allt är bra med dig :) Jag tänkte bara passa på att tipsa dig om att jag just nu har en pågående tävling i min blogg i samarbete med Personligalmanacka, där du kan vinna ett presentkort hos dom på 329kr! Så är du sugen på egendesignad almanacka eller något annat härligt från deras hemsida så är det bara att klicka på länken nedan och delta! :)
https://martinaolsson.myshowroom.se/72011/tavling-vinn-ett-presentkort-hos-personligalmanacka/​

2:a kommentar, skriven , av Znogge:

Många smärtstillande ger nog minskad aptit men äta måste du så klart. Kämpa på med träningsprogrammet och jag hoppas att det känns lite bättre i morgon.

Kram <3

3:e kommentar, skriven , av Anni:

Stackare! Citodon som är så hemskt! Jag har fått det och andra otäckingar efter mina operationer. Går som i en dimma. Visst tar de bort smärta, men jobbigt är det. Träning i lagom dos nu! Jag blir ofast så ivrig när jag börjat och kör för hårt...och ät ordentligt så du läker ordentlgit och snabbt nu :) Kramar!!

4:e kommentar, skriven , av Sussi:

Ja det är viktigt att få i sig mat. Skönt att operationen gick bra. Hoppas du snart är igång igen :) Kram

5:e kommentar, skriven , av Veiken:

Krya på dig och ta det hur lugnt som helst! Valnötter smakar mera! Kram

Kommentera inlägget här :