Fredag+ jobb

publicerat i allmänt;
 
Då var det fredag och jobb för min del kanske inte den bästa fredagen men så är det ibland. Förra fredagen hade jag ju morgon och kväll ledig blir så inom vården.
 
Gårdagen blev lite av varje & nu är vi båda helt uppe i en sak som vi såg i går,  mätt och haft oss och vill så gärna byta. Men det kommer inlägg om det 
 
Dottern ringde och var så ledsen hon hade tappat bort sin plånbok kommer inte ihåg nåt alls sen i går & jag säger att det är så lätt att all stress tar över då blir detta kontentan av det hela. 
 
Dock hittade hon den i sin jobb jacka eller hon ringde chefen och han tittade i den där låg den!! för den känslan att inte hitta är hemskt!! 
 
Ta 3 djupa andetag sen ingen stress brukar jag säga, för det signalerar till hjärnan att allt är ok. Däremot min inre stress den bara finns där den kan jag inte själv påverka & det är läskigt, så kom min utmattningssyndrom oxå till..men jag är ju på bättringsväg.
 
Viktigt att ta till hjälp med det man kan & inte låta annat ta över, vi har bara ett liv & det vill jag leva gott och vara lycklig!! 
 
Stressar du i onödan?
 
Kram 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ditte:

Kul med lite "mätövningar"! Roligt att få höra mer.

DEtta att tappa bort, inte veta var plånboken är blir ju hemskt. Bmin blev ju stulen här för et par veckor sedan så jag vet precis känslan. Skönt att den kom till rätta.

Nej stressa gör jag inte alls. Har nog aldrig legat för mig. Mycket att göra har jag haft förr med heltidssjobb, barn och annat -men inte stressat. Och vad gäller den inre stressen kan det ju vara klurigt att komma till rätta med vad den beror på. Dock nog så viktigt. Och att försöka ta hjälp.
Önskar dig en fin fredag.
kram!

2:a kommentar, skriven , av Lindsay:

Tyvärr , så stressar jag också en del för mycket, just nu när det är som det är. Men försöker att att inte stressa för mycket! Men imorse var ingen bra dag, men det kan bara bli bättre. =) Kram

3:e kommentar, skriven , av Veiken:

Vilken tur att din dotter fick tillbaka sin plånbok! Det om något framkallar stress. Desto skönare när det löser sig! Visst händer det att man stressar mer än som behövs! Kram och simma lugnt!

4:e kommentar, skriven , av Eva-Lotta:

Nej, jag försöker att inte stressa upp mig. Förla min plånbok på en toa i ett köpcentra. Hann gå runt i många affärer innan jag saknade den. Kom till sist på att jag lagt den på toan. Gick dit, just det båset var upptaget. Det stod en kvinna jämte, hon sa där är ju andra lediga. Ja, sa jag, men jag har glömt min plånbok där inne. Hon blev däremot stressad av det! Slutligen kom personen ut från toan och min plånbok låg kvar. Det hade ju inte hjälpt ett dugg om jag stressat? Men svårt att låta bli...

5:e kommentar, skriven , av Znogge:

Vilken tur att dotterns plånbok fanns där den fanns. Jag känner precis igen känslan och den är inte rolig. Jag försöker att inte stressa upp mig men det är inte alltid så lätt. Känslor och mående styr vi inte på beställning.

Kram <3

Kommentera inlägget här :