Grått & rosa...

publicerat i allmänt, kläder;
 
 
Grått & rosa är en super snygg kombo i mitt tycke, jag shoppade dessa 2 i går hade även en bonus check på hm som jag använde.
 
Klickade hem ett par gråa typ kostymbyxor eller slacks modell super snygga i höst, sen att priset är super bra på allt är ett stort plus.
 
Har hunnit införskaffa en del sen är det alltid lite till som tillkommer för visst vill man ha lite nytt. Hösten är ju oxå mysig på många vis alla ljus man tänder, krypa upp i soffan med sin kärlek se en go film, med en mugg varm choklad.
 
Vad gillar du mest med hösten?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Petra Olsson:

Fina💕Jag gillar nog mest att Man kan tända ljus o mysa inne dessa mörka kvällar ,alla fina stickade tröjor och sedan har jag tre barn som e födda i september så det blir mkt fest 💕Kram

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

Jag är inte direkt så förtjust i hösten, men delar av den är helt ok att spendera hemma. Men jag varierar ju och njuter nu av sommaren ett tag till. Jag vill vara ute mycket och ha ljusa dagar.
Men visst är det mysigt med tända ljus och lite höst också.
Rosa och grått är en fin kombo, men rosa är inte min färg så den hoppar jag över . Men grått går fint ihop med mycket annat också. Passar ju till det mesta.
Bra köp so du gjorde! Jättefina tröjor.
Kram!

3:e kommentar, skriven , av JoJo:

fina tröjor! dom ser supermysiga ut :) jag är inte nåt fan av hösten. det enda positiva är att hockeysäsongen är igång igen och att man får tända massa ljus :) sen är ju det iofs väldigt mysigt med stickade tröjor, så säger väl det också då. haha! ha en fin kväll snäckan! kram <3

4:e kommentar, skriven , av bi:

Jag ä l s k a r hösten med den friska luften och alla färger det blir ett slags lugn när naturen skall vila, kram min vän grått/rosa är ju supersnygga färger ❤

Kommentera inlägget här :