Ett vitt uppvaknande ..

publicerat i allmänt;
 
Ja att vakna var  helt ok men trött? ja det kan man nog påstå, värre i morgon då jag börjar 07.00 och får ta bussen till jobbet, för maken jobbar  till 07.00.
 
Så det blir tufft den första tiden att gå upp sen hoppas att bussen kommer i tid, ja då var denna dagen avklarad 07.30-9.00 hann med en del ändå faktiskt, men känner oxå lite smärta i min axel.
 
Tog bussen hem och det var lite kaos på torget, halt ute så man får ta det lugnt. Nyss ätit frukost och fick ett sms av min psykolog om det var ok att avboka pga vädret. Visst är det det, men har ännu sjukgymnasten kvar.
 
Men det är i stan så det är ok, sen blir det inte mer ut idag, ja jag vet att många av er har mkt mer snö hos er, men vi är så ovana vid snö här ..
 
Ha en fin onsdag alla fina <3
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ditte:

Oj, en hel del snö hos er också. Och det är inte så vanligt kan jag förstå. Här i Stockholm har det nu snöat av och till sedan i söndags så det är till att halka omkring. Bra man inte kör bil för då är det dubbdäck som gäller.
Ska ut påbokrean en sväng med någon lång promenad blir det inte i halkan och kylan. Men jag hoppas hotta en del bra böcker.
Önskar dig en fin onsdag.
Kram!

2:a kommentar, skriven , av Anni:

Du tar det väl lugnt nu på jobbet! Var rädd om dig, kroppen ska orka länge nu.
Jag sitter framför datorn nu, då kan jag läsa din blogg...Hur lägger du in länkar på sidan? I min förra blgog kunde jag allt sånt här, men nu...Både värk, dåligt med sömn ger ju dåligt minne och jag kan inte lära mig nåt nytt. Rätt så jobbigt!! Jo du, snö, massa minusgrader och en iskall vind på det. Inte går man ut i onödan här nu vill jag lova. Ta det lugnt till och från sjukgmnasten.
Kram och ha en mysig dag nu när arbetsdagen är över

Svar: lovar sötnos, ja på bloggen går du in på arkiv uppe vid kommentarer klicka där o så på länkar så lägger du in länken som du kan kopiera uppe i adressfältet tex hos mig,,,är du med? kram
Eva`s blogg

3:e kommentar, skriven , av Natalie Salazar:

jag är också sååå trött, men just nu är jag sjuk också ligger hemma med värsta förkylningen usch :(
vi behöver sol

4:e kommentar, skriven , av Natalie Salazar:

tack så mkt :)
det är ju vackert med snö men det är kaos i trafiken, och alla dessa olyckor :(

5:e kommentar, skriven , av Netti Starby:

Det är verkligen jobbigt med trafiken just nu och du får ha en fin dag! :-D Kramis

6:e kommentar, skriven , av Bakom dörr nr. 11:

Inte kul när det strular i trafiken.
Här har vi massor av snö och det är på tok för kallt.
Längtar till våren....
Ta hand om dig !
Kram Pia

7:e kommentar, skriven , av Eva-Lotta:

Usch för snö. Hoppas verkligen inte vi får mer!

8:e kommentar, skriven , av Angelica Wåhlin:

Hoppas att du får en fortsatt bra onsdag! kram

9:e kommentar, skriven , av Znogge:

Snön i sig är väl inget större problem men vinden ställer till det när det blåser så pass mycket. I morgon ska det väl lugna sig men på fredag är det eventuellt dags igen. Jag som hoppades att mars skulle inledas i vårens tecken...

Kram

Kommentera inlägget här :