Grönt är skönt ..

publicerat i outfit;
 
Köpte dessa stövletter på rea på zara för 139kr och grönt är en av mina favvo färger, jag har även gröna ögon och det är jag glad för ;) 
 
Ser kanske inte så sköna ut men det är dom och det gjorde mig förvånad, annars hade jag inte köpte dom faktiskt även om det inte är några pengar.
 
Sen blommigt gör mig glad, jag är trött på mörktheten och vill gärna ha något färgglatt om jag kan. Älskar ju skor & kläder ..
 
Har du någon favorit färg?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av bi:

Ja jag gillar oxå grönt och rosa men då ska det vara gammelrosa sedan är ju jag en svart färg som alltid går ihop med dem andra färgerna som jag gillar för svart går till allt tycker jag, kram du är en fin bloggvän Eva 💛

Svar: Åh tack snälla Bi det är du med :) kramis
Eva`s blogg

2:a kommentar, skriven , av bi:

Glömde skriva att de där stövletterna är skitsnygga och även brallorna 👌👍💛🌻💛

Svar: tack sötaste <3 kram
Eva`s blogg

3:e kommentar, skriven , av Lars Gustafsson:

Hej Eva Rött och gult svart bra färger. Mina ögon är också gröna. Sådär, snyggt på mig iallafall. Men dina ögon är mycket snyggare än mina. Jag blir lätt lite rödögd. Det hatar jag. Ögon favvo färg är bruna. Men snygga stövletter Blommigt är snyggt. Jag har många blommiga svala skjortor här

Svar: ja man blir ju lite avis på att ni har värme där här blir det bara kallare o kallare, snälla vår kom nu 💛💚 ta hand om er ..
Eva`s blogg

4:e kommentar, skriven , av ullie:

men vännen du är så duktig på sånt där
jätte fin bild fina stövlar o fina byxor
du är Alltid fin <3

5:e kommentar, skriven , av Gittan:

Jag har också gröna ögon. Jag tycker mycket om rött, det är fint tycker jag men även grönt är min färg. Viktigt att det är skönt och sitter bra, snyggt. Kram Kram.

6:e kommentar, skriven , av Millans Värld:

Jag är en gammal svartrockare och det lever fortfarande kvar.
Det mesta i min garderob är svart men nog finns det någon klatschig färg på tröjor, rött, organet, gult även om jag sällan använder dom.

Ha en toppendag!
Kram

7:e kommentar, skriven , av Ditte:

Visst är det lite mer uppiggande med ljusare och mer färg på kläderna. Grönt i vissa nyanser kan jag ha men oftast med andra färger. Annars är jag nog blå i olika nyanser. Gillar ochså kombon blått och vitt.
Bra att komma över fynd.Jag gilar kläder men köper sällan spontant utan vet vad jag letar efter så det blir inte så ofta spontanköp.
Vad gäller att ha "på fötterna" så trivs mina fötter bäst i mjuka skinnskor som andas. Och dyker jag på såna som passar slår jag oftast till.Har ju mina krosssade tår att ta hand om...
Tyckte dina stövletter verkligen var ett fynd.
kram och trevlig fredag.

Kommentera inlägget här :