Fixar själv ..

publicerat i allmänt;
 
Hade i går lite egentid för att fixa mina naglar, slipade fötter & nagelband, smorde lackade tår med franskmanikyr blev fint. Sen lackade jag mina naglar på händerna i mjölkat lack.
 
Älskar min maskin som jag har haft så mkt nytta av sen går jag 2 ggr om året till salong fixar mina händer & fötter och det blir inför semestern.
 
Jag har alltid gillat att sitta och fixa med mina naglar & fötter ...
 
Har du ofta egentid?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra SG:

jag försöker få egentid typ varannan vecka! Har en liten 6 månaders bebis så inte alltid så lätt att få egentid!

2:a kommentar, skriven , av Millans Värld:

Jag har massor av egentid.
Kommer mig dock sällan för att ex måla naglarna även om dom är jättelånga.

Kram och ha en superdag!

3:e kommentar, skriven , av Ditte:

Så skönt med egentid! Fint att få naglarna ordnade. Jag går en gång i månaden o manikyr, pedikyr och fotmassage (som innefattar föttter, underben och axlar) och det uppskattar jag verkligen. Så skönt! Är inte alls bra på att få till mina fingernaglar så det är skönt att få hjälp.
Egentid har jag varje dag och jag verkligen uppskattar den. Sedan beror det på vad jag fyller den med men det varierar och många trevligheter blir det.
Kram och trevlig söndag.
Här i den spanska sommarstugan är det nu strålande sol och +19, njutbart.

4:e kommentar, skriven , av JoJo:

vad skönt att få pyssla om sig själv lite grann. det behövs :) jag försöker ha lite egentid en gång i veckan med att göra en ansiktsmask b la. men är inte alltid jag kommer ihåg att ta mig tid till att göra det. haha! ha en fin söndag nu pinglan. kram kram <3

5:e kommentar, skriven , av Petra:

Så fint med fransk manikyr,jag är så dåligt med mina naglar,gjorde manikyr i Vietnam o herre jäklar hon klippte mig med klo saxen i fingret haha.kramar

Kommentera inlägget här :