Prova camping ..

publicerat i Resa;
 
Ja nu är det så att i år fyller jag 55år och det är bara en siffra egentligen, men jag känner väl att jag hellre vill ha upplevelser än saker i present, det vore härligt  att upptäcka någon fin campingplats  som har erbjudande som jag är sugen att kanske välja mellan, för att planera för sommaren är halva nöjet ju..
 
Jag hittade en och den ser ni i länken OVAN klicka så kommer ni dit, där finns massa olika boenda att välja på och att själv kunna välja var i landet som passar just dig/er.
 
Man kan sen bara välja vem som vill följa med, vad skall man göra av allt som erbjuds? vad får det kosta? för är man en familj så kanske alla vill lite olika saker.
 
För det är ju inte heller alla som har sommar semester & då är det toppen att kunna välja vilken period på året som passar ju en själv. Att det finns många alternativ är en stor fördel för man kanske vill njuta av både sommar & vinter.
 
Planera och boka är ju alltid en födel att göra tidigt, en stuga är vi sugna på med barnbarnen och kanske dottern för vi vill veta vad vi får när vi bokar så vi inte möts av en överraskning,det har vi varit med om under åren förr, ( dock ej med dessa) 
 
Kika in om du är nyfiken & bara titta runt och är du nöjd med det du finner så kan man alltid berätta, för vi är bra på att berätta dåliga saker som vi upplever, men dom bra skall vi vara ännu gladare över att berätta.
 
Har du nån bra camping att berätta om? 
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Znogge:

Camping är inget för mig och jag har inga bättre erfarenheter av det. Nu var det många år sedan och det har säkert hänt ett och annat men hotell är min melodi!

Kram och lycka till med letandet!

2:a kommentar, skriven , av ullie:

mm gillar oxå lite mera upplevelser än en massa skaer sådär
sen gillar ja ut o äta gott så ibland önskar ja mej till de lite dyrare resturangernahär

ja men det är skoj oxå när alla kan följa med men överaskningar av dåliga saker som tillkommer vill man inte ha
kramar raring

3:e kommentar, skriven , av Millans Värld:

Vi hyrde ofta stugor på campingar under sommaren när barnen var mindre.
Har varit lite här och där runt omkring i Sverige.
Vissa var bra, andra mindre bra.
För mig är det ett avslutat kapitel, känner ingen längtan efter campingliv i dagsläget.
Men en vacker dag får jag barnbarn och då kanske det känns på ett annat sätt, vem vet.

Ha en toppendag!
Kram

4:e kommentar, skriven , av Eva-Lotta:

Nej, inget tips som skulle passa er! Ska kolla länken sen när jag hinner. Jobbedags.

5:e kommentar, skriven , av Ditte:

Det är länge sedan jag var ute på camping. Men när barnen var små hyrde vi ibland stugor men sällan på en campingplats. Tycker oftast man bor så tätt, men det lan ju variera. Men jag ska titta in på länken.
Idag väljer jag hellre hotell, pensionat eller b&b. Men det ena utesluter ju inte det andra. Åker man med små barn är det ju fint om det finns saker att göra i närheten. Ska titta in på länken.
Kul att se vad du hittar på och var ni hamnar.


Kommentera inlägget här :