jag borde ..

publicerat i allmänt;
 
Ja bilden har inte att göra med inlägget egentligen men vill gärna dela med mig av bilder från Athen när vi var där ..
 
Onsdag morgon och jag sov länge det behövdes, jag tänker att jag borde ta tag i mina pw igen, det har gått för länge sedan jag gjorde det ..
 
Men orken har inte funnits så det viktiga är att orka jobba, ja normalt sätt orkar jag enormt mycket, men inte i dagsläget & min utmattningssyndroms återfall. 
 
Fast jag vet att det är bra för mig & min hjärna, igår fick jag samtal från FK om att min läkare måste kompletera sjukskrvningen, jag undrade ju då fick jag till svars att jag varit hemma mer än 180dagar!!!!!!!!!
 
Va!!! jag sa åh nej sen 21 juni, ja men du var  till 9 april oxå, men herre jesu sa jag då var jag opererad i axeln, ja men vi räknar ihopa det, hur fasen kan ni göra det, jag har jobbat full tid o nu jobbar jag 50% 
 
Ja det är så vi räknar, vi låter som en team helt utanför ramarna av mänsklig förståelse, men men min läkare är på sem o kommer på måndag så det är lugnt.
 
Usch vill ha så lite med dem att göra faktiskt ...detta om nåt är stress framkallande ..
 
Hur ser din dag ut?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Znogge:

Försäkringskassan är oftast totalt hopplös att ha att göra med. Det kunde jag konstatera när jag var sjukskriven i tre veckor. Suck.

Jag började dagen med en långrunda med Miss E och sedan blev det grekisk yoghurt med blåbär. Eventuellt blir det en tur till stora staden. Jag får se...

Kram och ha en bra dag <3

2:a kommentar, skriven , av Petra Olsson:

Måste vara ett jädrans meck att behöva bli sjukskriven helt galet hur de verkar resonera och många är ju väldigt sjuka och måste ta tag i detta:( kram o hoppas du får en bra onsdag 💕

3:e kommentar, skriven , av PaulaH:

Såå jobbigt ni har i Sverige med FK. Här i Finland har vi ju FPA o dom kan nog också vara jobbiga!
Klädtvätt o lakanbyte idag. Å så kom ju dottern o jag på att fara in till stan en sväng.
Ha en fin onsdag
Kram

4:e kommentar, skriven , av Emma Engström:

Alltså det är verkligen sjukt! Ta hand om dig! Kram

5:e kommentar, skriven , av Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula:

Förnedringskassan är ett rejält skämt! Att en läkare med 5 års studier, AT och sedan specialisering får inte igenom sina ordinationer för att en handläggare med gymnasiekompetens BEDÖMER vem som har rätten att vara sjuk.
Jag känner mig så förbannad på det där, att någon helt utan utbildning inom sjukvården ska bedöma huruvida någon är sjuk nog för att få vara sjuk... Det sägs att man inte blir utförsäkrad längre men det är också ett skämt.

En nära till mig blev utförsäkrad efter 30 år på sin arbetsplats. Arbetsgivaren i sin tur väljer att säga upp henom. Personen står nu efter 30 år som trogen arbetare utan jobb. Hen fick en ljuslykta i present för 30 år i tjänsten och fick höra att de två tillfällen hen varit sjuk och arbetsgivaren fått betala de 10x2 första dagarna varit dyra för företaget... Efter 30 år! En ljuslykta för någon hundring, VD:n fick 5 olika sorters whisky när han slutade. Behöver jag säga att personen som blev uppsagd på grund av sin sjukdom vägrade stå med på insamlingen....

Svar: Nej fyy va hemskt, ja man hör mer & mer ang FK de borde skämmas!! kram
Eva`s blogg

6:e kommentar, skriven , av Amanda%20Persson:

idag ska jag jobba tyvärr, men i morgon ska jag till liseberg :) så de ska bli kul!

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

Rena mardrömmen att ha med F-kassan att göra. De är inte humana alls. /E-L

8:e kommentar, skriven , av Boel:

Tyvärr så har inte försäkringskassan särskilt mycket förståelse :(
Väldigt tråkigt!

9:e kommentar, skriven , av bi:

FK måste vara den absoluta sämsta instansen i mannaminne blir så förbannad så jag finner inga ord .. jag blev sjukskriven för min hälsporre och samtidigt en arbeskamrat jag fick ersättning men inte hon kan bara säga va faen håller dem på med hur kan dem veta utan att ha sett lr kontaktat patienten !! Ta hand om dig så gott du kan min fina bloggvän ... kraaaaam 💛

10:e kommentar, skriven , av Ditte:

Ja, det är stelbent där på försäkringskassan. Men jag har förstått att det är antalet dagar som räknas när man är sjukskriven och inte orsakerna. Men hur de räknar??? Är din läkare tillbaka så kan ju han/hon komplettera det som krävs. Hoppas det ordnar sig.
Kram!

Kommentera inlägget här :