Intyg..

publicerat i allmänt;
 
 
Ja då var jag hemma igen efter nästan 2 timmar på vc men det gick bra & jag berättade allt & kontentan av det hela blev att jag kommer vara sjukskriven 100% till den 8 juli sen börja att jobba 50% till den 31 juli ..
 
Sen ett samtal om hur det känns o så skall oxå vara specifikt på min egen våning, super bra slipper ett stress moment ..är det ok o känns bra kan jag gå upp till mina 86% 
 
Det hoppas jag nu, då jag kan släppa oron över den andra våningen. Tog blodprover + urinprov men allt var perfekt så skönt att veta.
 
För jag känner mig sjuk men så är det med just utmattningsyndrom, hon sa oxå att det var bra att jag kom direkt & inte väntade. 
 
Hon är så fin min läkare, ödmjuk, lyssnar, förstår & det känns super skönt. 
 
Nu vilar jag och lite trist att jag inte fick bakat tårta till imorgon men det får någon annan göra så klart ...
 
 
Har du en bra läkare?
 
 
Kram 
 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av bi:

Bra med en förstående läkare det har jag oxå ! Det är mycket viktig få gå till samma min har jag haft i många många år .. hoppas du får känna dig piggare och må bra snart igen min fina vän, kramar ♥️

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

Så bra att du har en bra läkare som kan hjälpa dig och gör det. Och väldigt bra också att du sedan inte längre behöver oroa dig för att jobba på ett plan där du inte mår bra. Bra att veta att dina prover var bra och då kan du ta fokus på resten. Hoppas att din doktor kan hjälpa dig med redskapen till att återfå energin. Nog så viktigt.
Jag har superbra läkare och är så nöjd. Vet att det inte alltid är så...
Kram!

Kommentera inlägget här :