Tycker själv det är konstigt ...

publicerat i allmänt;
 
Jag tycker det är konstigt att jag kan påverkas på ett så negativt sätt JAG som är glad & älskar livet, är stark som person. 
 
Man slås ner utan att hinna reagera men jag har sagt att jag skall resa mig igen låter det ta sin tid, den tid som krävs för jag är jag & värd att må bra i själva livet ...
 
Jag har aldrig förr förstått vad det betyder att ha utmattningssyndrom, det finns ju en diagnos för det så det är erkänt. 
 
Ingen kan föreställa sig det, inte jag man måste gå genom det för att förstå hur man mår, nu är det extra viktigt för mig att stanna upp, andas o göra bara sånt som jag mår bra av, inte stressa världen går inte under om jag inte hinner göra allt på mina 2 fri dagar.
 
Detta är förinställt så nu är jag på jobbet & håll tummen att det går bra, att jag kan fortsätta jobba, utan ångest, oro , och göra det jag är bra på, att ta hand om mina gamla.
 
Ha en fin dag bilden tog maken i smyg på akropolis <3
 
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Znogge:

Jag tror inte att det har så mycket att göra med ens personlighet utan alla kan drabbas. I vissa situationer så reagerar vi på ett sätt som förvånar och reaktionerna kan gå i många olika riktningar. Men har man en gång haft utmattningssyndrom så är det tyvärr lättare att trilla dit igen så därför gäller det att vara medveten och uppmärksam på eventuella signaler. Hoppas att du fick en bra arbetsdag utan oro och ångest.

Kram <3

2:a kommentar, skriven , av Petra Olsson:

så lätt att trilla dit igen:( hoppas hoppas det gick bra på jobbet ,stor kram

3:e kommentar, skriven , av Ditte:

Hoppas det gått bra med samtalet på jobbet. Och kanske är det så att du kan plocka bort en del saker när du inte jobbar och mer göra det som ger dig återhämtning. Jag funderade också på om det kanske skulle kännas lättare att gå ner i tid och på så sätt få bättre återhämtning.
Tankar till dig!
Kram!

Svar: Tack Bästa Ditte jag tänlte oxå på det skall ringa läkaren så får vi se vad som händer kram 💖
Eva`s blogg

4:e kommentar, skriven , av Viveka Hedlund:

Kram❤

Kommentera inlägget här :