Myyyys

publicerat i allmänt;
 
Så underbart att jag i går hade bokat pedikyr men oxå shellack, satt och nästan somnade när jag fick massage, gick dit 30 minuter efter jag slutat jobbet.
 
Sen hem och käkade med maken för han skulle iväg och jobba jag mötte upp dottern så vi åkte tåg hem till henne, sen hämtade min bror mig ju.
 
Dock kanske jag valde ett lack utanför mina ramar vad gäller på tårna, men det får vara så nu kan inte gå dit o byta he he, även om jag älskar rosa så inte på tånaglar, där har jag 3 val bara annars och det är vitt eller svart eller franskt.
 
Men nästa gång så byter jag färg, ledig i dag och skall ut på en pw sen, måste städa lite, sen skall maken o jag ut lite. Mys i kväll & premiär för let`s dance oxå.
 
Hur ser din fredag ut?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Netti Starby:

Åh vad härligt med fotmassage och förstår att du höll på att somna. Ha en fin dag! :-D Kramis

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

Vad skönt med pedikyr och massage. Jag har i Peking varit iväg på två massager plust en skön fotmassage (axlar, underben och fötter) med tillhörande pedikyr.Så skönt! Och de är verkligen jätteduktiga.
Skönt med en ledig dag. Önskar dig en fin fredag.
Kram!

3:e kommentar, skriven , av eval8:

Inga större planer för fredagen. En slappardag tror jag!

4:e kommentar, skriven , av Anni:

Oj vad du har kommit igång med jobbandet. 8 dagar i sträck!! Hoppas det går bra så du inte tar ut dig för mycket!
Vilken lyx att bara sitta och bli ompysslad, något vi borde vara bättre på att unna oss egentligen.
Jag fick ju en SPA-kväll av mina vänner när jag fyllde 50 år. Då ingick bl.a manikyr och pedikyr. Lyxigt till max att bara luta sig tillbaka och njuta :)
Min trötthet och huvudvärk börjar jag tro beror på pollen!! Måste nog ta en tur till Apoteket och hämta ut en ny förpackning. Dock ska vi här bara ha värme till på söndag. Nästa vecka kan det bli upp till 10 minus - igen!! Var är våren???
Njut av kvällen med mannen. Vi ska bara ta det lugnt idag och i helgen.
Kram du fina <3

Kommentera inlägget här :