Skön söndag

publicerat i allmänt;
 
Det borde vara en skön söndag men det blir ju inte så då maken jobbat natt, sen skall jag i väg & har en tid att passa. Men sen blir det inte så mysigt heller om man skulle ligga kvar i sängen varje helg man är ledig.
 
Utan någon gång är det underbart, och bara få ligga kvar. Vi skall köpa brickor så man kan äta i sängen eller ha kaffekoppen på tex.
 
Jobb 1,45 sen skall jag bara hem sen åka till yngsta dottern för att umgås sista dagen barnen är hos henne. Tittar ut & det ser ut att regna och när det sen fryser till om ** så blir det halt ..
 
Hur ser din söndag ut?
 
Kram 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Eva-Lotta:

Tror den blir väldigt lugn. Det regnar och är en plus. Hoppas det regnar hela dagen och att temperaturen ökar lite. Tidigare i morse snöade det nämligen...

2:a kommentar, skriven , av Znogge:

Vi ter det lugnt. Sonen ska återvända till Stockholm om någon timme..

Kram

3:e kommentar, skriven , av wiolettan:

Det var länge sedan som jag morgonfikade i sängen, men det är skönt att inte behöva stressa upp, utan ta det hela i lugnt tempo, lugn takt.
Min söndag hoppas jag blir avkopplande. Först, det som är klart är promenad, frukost och gudstjänst. Sedan blir det lunch och en mysig film vi har inspelat, som vi ska titta på. Kanske något läsbart efter det och längre är inte söndagen.
Trevlig helg och kram till dig.

Svar: låter som en mysig dag du haft jag kom nyss hem nu sova så god natt kram
Eva`s blogg

4:e kommentar, skriven , av Netti Starby:

Det är verkligen härligt att ligga kvar i sängen och ha en fin dag :-D Kramis

5:e kommentar, skriven , av Ditte:

Har varit och träffat vänner i Sundbyberg, grannstad till Stockholm, ca 10 minuter dit med pendeltåget. Blev en trevlig lunch med god räksmörgås och mycket prat och skratt. Gråväder här så nu på sena efetrmiddagen blir det en god bok i soffan.
Önksar dig en fin söndag.
Kram!

Kommentera inlägget här :