No go zone ...

publicerat i allmänt;
 
Vi satt & kollade på en film i går kväll, när vi hör ett jäkla liv ute blir så klart nyfikna och tittar ut, oj så många poliser på mc o bil som filmade, vad händer??
 
Fick gå in i grupper jag är med i som håller koll på vad som händer här i västra hamnen och där fick jag svar! GO ZONE MALMÖ ett helt gäng med släp hade även lagt ut på fb
 
En skåpbil högmusik, flaggor skrik, mot män, rasister, och rika, då tyvärr detta området i Malmö är ett område som lätt blir fokus tex turning torso & visst är här dyra lägenheter. men långt ifrån att alla folk är rika.
 
Obehagligt var det allafall, men men stod på fb idag igruppen. * VEM HAR RÅD ATT BO DÄR, VARFÖR FINNS DET INTE LÄGENHETER FÖR MINDRE PRIVILEGIERADE..
 
Tänk om folk skulle ut och protestera mot våld o bränder på vissa stadsdelar! aja nog om det. Söndag idag & min envisa förkylning vill inte ge med sig :( blir ännu mer vila vila vila tills det är onsdag kl 07.00 då är det jobb! 
 
Hur ser din söndag ut? 
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Znogge:

Irriterande och obehagligt. Skulle vara intressant om man protesterade mot det ja...

Söndagen här blir lugn på hemmaplan.

Kram och ha en bra dag <3

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

Klart obehagligt! Och det finns väl annat att protestera mot. I Malmö händer ju så mycket ändå. Och som jag har förstått finns det ju både hyresrätter och bostadsrätter här i Västra Hamnen. Så möjligheter finns det ju att bo där. Och att bo i centrum och vid vattnet kostar ju alltid extra.
Här sitter jag nu i suggan på terrassen och läser men vi ska ut med vänner i kväll och äta. Mysigt!
Hoppas du kan vila dig i bättre form.
Kram!

Svar: Håller med dig, låter som du har det toppen, här blir det bara vila..njut o kram 💜
Eva`s blogg

Kommentera inlägget här :