Tränings kläder

publicerat i Träning,kläder,skor;
Har ju ett tag velat ha nya träningskläder och nu blev det av, köpta på hm sport faktiskt, har dock ej fått hem dom ännu, men det var färger som passade mitt tycke.
 
Gick under yoga men kan ha dom till pw och styrketräning oxå naturligtvis, sen vet jag inte om dom sitter bra, känns sköna, men gratis frakt så det kvittar då ju.
 
När jag får nya schemat hoppas jag att orka mer, för som det är nu gör jag inte det, men mina pw kommer jag ta in snart igen.
 
Du som tränar, köper du ofta nytt eller?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ditte:

Vad bra att du tittade det du ville ha. Jag köper nya träningskläder ibland, men jag tränar på inte på gym så det behövs inte direkt så mycket. De jag har är från Nike och väldigt bra. vill alltid prova innan jag över så att de sitter bra.
Jag tränar styrka hemma och sedan går jag mellan 6 och 10 km var dag och oftast behövs då inga speciella träningskläder annat än en skaljacka nu när det är kallt. Och bra skor förstås.
Hoppas du snart får ditt nya schema så att det bli lättare att fortsätta träna.
kram!

2:a kommentar, skriven , av Biggeros:

Jag köpte ett cerist träningssätt inte för så länge sedan. Det sättet har använts flitigt. Köpte även sportsbh och linne på Primark. Måste ha ombyte. Bra att Yogan och PW funkar för dig// kram

Kommentera inlägget här :