Haft att göra

publicerat i allmänt;

Sitter på jobbet dagarna har varit fulla av sysslor att göra, tröttehet efter jobb men saker händer.

Men bla städat o lagt in tröjorna fint o säljer av en massa oxå. Idag efter jobb blir det yoga gud va skönt det skall bli.

Bloggen har inte hunnits med tyvärr, har bokat resa vintern 2020, spännande, varit iväg, städat ut ..

Har rast nu så tänkte lägga ett litet inlägg, fullt upp på jobbet men snart slutar jag 14.00 sen ledig 2 dagar.

Hur har du det?
Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av GeddFish:

Att göra, ja det finns jämt, tycker jag. Fattar inte hur jag dessutom jobbade heltid innan. Men då var vi två och hjälptes åt och så flängde jag inte runt själv på det viset som nu.
Ha det gott, här är lugnt. Kram!

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

Jodå att göra finns det. Hur mycket som helst. Men jag väljer ju mina arbetstider och när jag vill jobba och det är ju en fördel. Jag har ju i hela mitt liv, i dryga 40 år, jobbat mer än full tid och haft både barn och deras plus våra intressen att beakta. Och det fungerade bra. Idag undrar jag hur det skulle gått till. Men då var jag förstås yngre och allt utbud runt om var inte så stort.
Tror att om man jobbar idag får man prioritera vad som är viktigt och inte ta i för mycket.
Hoppas nu du får möjlighet när du är ledig att göra det du vill och tycker om. (Jo, jag vet att du gillar ditt jobb, men avkoppling är så viktig)
Kram!

3:e kommentar, skriven , av Vano:

Känner igen det där. Ibland händer det en hel del att bloggen får läggas åt sidan. Vad härligt med en resa längre fram, då har man något att se fram emot :)

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Blogga får man göra när man har tid o lust. Det har inte första prio😇E-L

5:e kommentar, skriven , av Znogge:

Fullt upp och bland annat tittat på resor inför sommaren. Spännande med er så jag undrar så klart vart ni ska åka?

Kram

Svar: svar kommer kram å sov gott
Eva`s blogg

6:e kommentar, skriven , av Petra Olsson:

så fint du har i garderoben skulle också behöva fixa o rensa där,så kul med resa vart har ni bokat? jag längtar så efter en resa och år 2020 blir jag 50 och sonen 30 och dottern 20 så då vore det kul.kramar

7:e kommentar, skriven , av bi:

Förstår du är trött efter ditt arbete och man har ju annat att göra så då får bloggen vänta ! Jag har en fråga till dig Eva angående magnesium tabletter. Jag tog min första idag och efter en stund blev jag yrslig hur blev det för dig när du tog din första tbl? Ha en fin dag å en kram 💖

Svar: Hej vännen,,,,tror inte det har med dom att göra, om du äter andra mediciner bör man kolla det innan, men jag märkte inget från efter 3 - 4 veckor :) kram fina
Eva`s blogg

Kommentera inlägget här :