Torsdag & varm om fötterna

publicerat i allmänt;
Torsdag tittar på klockan medan jag ännu ligger kvar i min varma säng, den visar 09.30 nja lika bra att gå upp, hoppar i mina varma morgontofflor går upp och ut i köket sätter på kokvatten till mitt kaffe.
 
Ut i vardagsrummet sätter på tv4 som har lite tid kvar innan Malou tar över. Startar min mobil som ger ifrån sig pling efter pling, men gud brinner det??
 
Var min första tanke, men så var ju så klart inte fallet, maken hade skickat sms det gör han alltid då han är framme på jobb, så jag vet att allt gått bra. 
 
Sen var det min yngsta dotter, skickade en massa bilder på inredning vi har det stora intresset, sen skall hon o barnen flytta till Malmö i januari & då vill man kanske ha lite nytt i hemmet.
 
Mitt covid 19 test var negativt och ännu ett till det 3 skall jag ta på fredag, skönt att min chef är så noga. 
 
Skall gå till apoteket och hämta en ny inhalator och medicin i den, pratade med vc igår & hon pratade med läkaren, skall prova till söndag om jag inte har lättare med andningen då skall jag ringa.
 
Hur ser din torsdag ut?    PS// imorgon är det fredag :) 
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Biggeros:

Kul att din dotter ha inredning gemensamt och att hon ska flytta till Malmö. Mysigt att ha gosiga tofglor för fosdingarna när det är kallt. Bra att ha en bra chef som bryr sig i dessa dsgar. Skönt att provet var negativt!
Ta hand om dig och din hälsa <3
Kram

2:a kommentar, skriven , av znogge:

Inredning är trevligt och det finns så mycket fint. Mysigt att få dottern lite närmre kan jag tänka. Så bra att din chef är så noggrann.

Kram och god torsdag!

3:e kommentar, skriven , av Ditte:

Vad roligt att din dotter flyttar till Malmö och kommer närmare er. Visst är det roligt med inredning.
Har två par sköna fårskinnstofflor så jag är välförsedd. De är så sköna-
Testerna är ju väldigt viktiga och jag vet att man här i stockholmsområdet på flera äldreboenden testar sin personal varje vecka och har gjort det länge. Blir ju betydligt säkrare för alla.
Bra med en noggrann chef.
Kram!

4:e kommentar, skriven , av eval8:

Var bor hon nu?
Jag försöker ta det lugnt idag. Det är mycket på jobbet just nu och har varit stressiga dagar och helger, så jag försöker tänka till innan det är för sen. Jag var och lämnade blodtrycksmätaren efter jobbet, sen bibblan och så handlade jag. Sen har jag installerat min nya skrivare, så jag är mycket nöjd med mig själv :)

Svar: Ja men det skall du vara E_L jag gick bara till apoteket, tryck över bröstet o tungt att andas.. hon bor i Anderslöv idag ..så skall bli skönt att ha de alla här ...
Eva`s blogg

5:e kommentar, skriven , av Hilma:

Åååh gosiga tofflor är ju ett måste vid den här tiden! <3

Kommentera inlägget här :