Vilket flygbolag!

publicerat i allmänt;
lånad bild från nätet.
 
Ja vi har ju en resa inbokad i mars då jag fyller jämt i april och vi flyger med just Qatar airways. Så hände något skumt vi fick ett mail om att resan var inställd, gissa om vi blev besvikna?! 
 
Ringde tui direkt dagen efter och undrade vad som gått fel, nej nej sa dom ert plan är inte inställt utan planet äsom ni åker hem med kommer att gå 15 minuter senare än ni hade från början.
 
Bara pga den lilla förseningen fick vi en ersättning av just Qatar på 2.500kr wow aldrig varit med om, iofs har vi aldrig rest med dom förr.
 
Men gud så generöst så dom sparar vi till fickpengar så klart. Känns overkligt att vi kommer iväg dit. Bilder kommer komma vart vi skall ..
 
Tisdag idag och tänkte ta en promenad gjorde mat igår som räcker idag det var så gott .Nu skall jag avnjuta mitt kaffe..
 
Hur ser din dag ut?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ditte:

Vad roligt med en resa bokad. Och ska ni åka med Quatar går den troligen österut. Vi har åkte med dem några gånger och det har varit jättebra. Ofta har de byte av plan i Doha och det är en upplevelse i sig att besöka den flygplatsen. Man kan känna sig lite udda som västerlänning. Men den är verkligen häftig.
Kram!

Svar: Ja helt korrekt Ditte vi skall byta plan där :) kram
Eva`s blogg

2:a kommentar, skriven , av Znogge:

Vilken tur att resan inte blev inställd och vilken generös ersättning. Vår yngsta dotter missade ett anslutningsflyg i Dubai och det blev generöst det med. Fint hotell, måltider samt en guidad busstur i Dubai. Det skulle aldrig hända med vissa andra bolag.

Kram och god tisdag <3

Svar: Oj nej verkligen inte :) ha det gott kram
Eva`s blogg

3:e kommentar, skriven , av Irene Nilsson:

Själv vill jag inte ha att göra med något Quatar! En rik diktatur som har många människoliv på sitt samvete! Det finns en anledning att många länder skippar fotbollsvm i år!!

Svar: Ja det är möjligt det händer skit överallt i världen. Det är upp till var och en!
Eva`s blogg

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Vad rörigt det blev ett tag. Tur att det löste sig så bra! Eval8

5:e kommentar, skriven , av petra:

Men vad skönt och kul att ni fick så pass mkt ersättning för en kvarts försening helt otroligt, Då har ni ngt kul att se fram emot, så synd för det var väl ngt flygbolag som gick i konkurs nyligen och många resenärer blev besvikna, kram

Svar: ja tror det va detur dock inte ett världs ledande bolag men trist ändå kram
Eva`s blogg

6:e kommentar, skriven , av Irene Söderberg-Nilsson:

Vet du egentligen någonting om Quatar?? Det är aldrig okej när rikedomen drar nytta av fattigdomen!

Svar: Din åsikt är din och ja vi skall resa med dom!! punkt slut!!!
Eva`s blogg

7:e kommentar, skriven , av Ditte:

Nej, inte alls. Men så är det ju även i Sverige och i de flesta länder.

Kommentera inlägget här :