En outfit ..

publicerat i outfit;
 
Kläder & mode är ett stort intresse jag haft länge i livet, sen är det inget jag slaviskt följer men lite här o lite där ..
 
Rosa är en favorit färg som ni ser rosa kappa, och boots väska och sen vita cullotes o vit tröja, samt en basker som var mkt skön att ha.
 
Jag brukar säga att det inte handlar om att köpa dyrt utan att kunna sätta ihopa en bra o passande outfit.
 
Små detaljer som gör det oxå man kan leka med färg o tyg bara man har intresset. Jag har alltid varit en person som vågar att sticka ut & gör mitt eget liksom.
 
Jag klär mig efter mina känslor o humör varje dag <3 
 
Gillar du kläder?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Veiken:

Vilken snygg tjej där står i sin outfit! Läckert. Jag är inte speciellt intresserad av kläder, men vill gärna vara snyggt klädd, hur nu det går ihop! Kram

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

Jag köper inte så mycket kläder men när jag gör det så provar jag först och är det något jag verkligen vill ha köper jag det och frågar inte efter priset förrän när jag betalar. Köper nog oftast ganska dyra plagg och som är ganska klassiska. Går mest i byxor och jeans och med snygga överdelar. Jobbar jag blir det mer genomtänkt. Nu hemma blir det oftast jeans till vardags och med väst och tröja och sköna skor.
Tycker du blev fin i din dress.
Jag har ett par kappor i cashmir och de är lätta och riktiga favoriter. Men kappa har jag inte så ofta. Älskar också min trenchcoat från Burberry. Den används mycket. Passar alltid.
Kram!

3:e kommentar, skriven , av kerstin ehrenholm:

Snygg med rosa färg på kläder Den här månaden bär jag något rosa
plagg på mig varje dag.
Vi få se till att de äldre syns håller med.

Min syster 78 år fann Kärleken på nytt i höst en man på 78 år De är så lyckliga tillsammans De träffades på något som heter Träffen.

4:e kommentar, skriven , av Emma Engström:

Vilken härlig outfit! :D

5:e kommentar, skriven , av Carro:

så snyggt!

Kommentera inlägget här :