Det syns inte på utsidan

publicerat i allmänt;
 
Det syns tyvärr inte på utsidan hur insidan mår, klockan var strax efter midnatt när jag somnade för att sen vakna upp 03.15 och vara vaken till maken gick upp.
 
Vid 05.30 gick jag upp fixade kaffe, tog det lugnt sen fixade jag och åkte till jobb så istället för 8.00 började jag 7.30. vilket oxå blev att jag slutade 14.00 istället för 14.30.
 
Kallt som attan var det när jag gick, dock lämnade jag den varma jackan hemma, för när jag sen gick hem, var det super skönt ute. jag somnade direkt när jag kom hem ca 1 timme.
 
Tog en macka bara inte hungrig, fick ett samtal i dag skall på koloskopi på tisdag!! fy attan men ett måste, tänk om ortopeden kunde vara lika snabba, hela min kropp skriker, skriker när jag går men ingen ser ingen hör. Bara jag och bara jag som förstår varför jag inte ler, varför jag inte skojar.
 
Den Eva är inte här just nu, jag försöker överleva varje dag, hur kan detta inte tas på allvar?? jag var bra fram till olyckan i vågen på Naxos, vad mer kan jag göra, tjatar på läkaren, på sjukgymnasten, vad mer kan jag??????
 
Har gjort ordning 5 små påskägg till jobbet, 4 till mina boende, ett till samordnaren, lite mjukt godis, lite choklad. Tänkte göra mig till en påskkärring i morgon, på jobb har tagit komp går 2 timmar innan slut tid, jag måste få vila innan lång helg, för att få återhämta mig med minimala medel.
 
Hur har din dag varit?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Znogge:

Den har varit intensiv. Jag har fixat flera ärenden, storhandlat, handlat igen och bakat en tårta. Full rulle med andra ord :D

Husse har gjort koloskopi och tyckte inte alls det var så farligt så försök att inte oroa dig.

Kram och ha det så bra som det går <3

Svar: Tack det låter ok :) kram å fin kväll <3
Eva`s blogg

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

Fint att du fått tid för koloskopi och hoppas att de även gör ett ultraljud för att läkarna verkligen ska se.( Bra att även så småningom få gjort en gastroskopi. Men man kan inte ta allt på en gång) Viktigast är att veta varför din mage krånglar.
Vad gäller knäna så hoppas jag du fått ett träningsprogram av sjukgymnasten som du kan göra dagligen hemma och att dina besök hos henne hjälper.
Jättetrist att det ska ta så lång tid hos ortopeden men finns det ingen privat där det går fortare att få hjälp- Väl värt att betala när du har så ont.
Klart att du inte orkar vara glad om kroppen inte är i form. Hopas du snart kan få veta hur ditt knä kan bli bättre.
Vi har jättebra dagar och är på minisemester söderut längs den spanska kusten och bor så fint vid havet.
Kram och tankar till dig.

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Jag har packat min resväska idag suttit på stolen i rummet och funderat .. har jag glömt något !
Jag vet hur det är när utsidan inte säger hur man mår "du som ser så pigg ut" har jag fått höra många gånger . Koloskopi har jag gjort och det var inte så farligt som jag trodde det skulle vara !
Skickar en varm kram till dig och hoppas verkligen du får hjälp för ingen människa ska inte behöva att inte bli trodd på sina krämpor och framförallt inte från vården för har man ont MÅSTE det tas på allvar .
Kämpa på vännen jag vet hur det känns ❤

4:e kommentar, skriven , av Hilma Eklund:

Helt rätt det här med att det inte syns på utsidan... Det är det som kan vara jäkligt kämpigt emellanåt. Kram!

5:e kommentar, skriven , av Gerd:

Jag har gjort koloskopi, det var inget speciellt, helt OK.
Du ser så strålande ut på dina outfit-bilder, snygging där! Jag skulle vilja vända på det hela och säga att det är tur att inte insidan syns utanpå! Men jag förstår hur du menar. Du verkar ha ett omtänksamt hjärta, en fin egenskap.
Hoppas du ska få ordning på dina besvär, som tär.
Varm kram!

Svar: Tack fina Gerd det låter lite lugnande för mig, tack för dina fina komplimanger, ja jag är sådan tänker mkt på andra människor oavsett om jag känner dem eller inte ...tack o fin kväll <3
Eva`s blogg

6:e kommentar, skriven , av Millans Värld:

Mycket tråkigt att ha så ont och ingenting händer.
Tyvärr är vården många gånger helt kass.

Jag hälsade på mitt barnbarn igår så dagen blev fin.

Kram

7:e kommentar, skriven , av Matilda Berlin:

Finaste finaste! Jag skickar dig verkligen alla världens kramar hjärtat <3

8:e kommentar, skriven , av Matilda Berlin:

Finaste finaste! Jag skickar dig verkligen alla världens kramar hjärtat <3

Kommentera inlägget här :