Mitt i veckan

publicerat i allmänt;

Sitter nere vid frukosten nyss ätit och det smakar sällan godare än just ute. Lite moln men inget större o varmt så klart. 

Ja tui har ju inre visat nåt större intresse för mina klagomål, men igår kom ett sms om dem kan göra nåt annars kan dem erbjuda ett annat rum på söndag.

Det betyder 1 vecka i kyffet, vi får sitta nere vid baren på kvällen för det blåser ju varm luftin på vår plats. På morgon kommer leverens mat som skall förbi oss olika bilar.

Jag sa till dem att ni borde skriva hur det verkligen är då hade jag haft en val. Men vi njuter ändå med god mat o dryck..

Jag är så glad över min  kortison spruta i knät har gjort under, än så länge. 

Tack för ni följer med på min resa ❤

Kram ❤

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av petra:

Så skönt för ditt knä,njut vidare i värmen,kram

2:a kommentar, skriven , av Anonym:

Skönt att ditt knä skärper sig🤗njut!E-L

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Skönt att ditt knä skärper sig🤗njut!E-L

4:e kommentar, skriven , av Ditte:

Skönt att sprutan hjälpe så att du inte har ont. Jag hade aldrig accepterat detta rum och klart att Tui hade kunnat flytta er till ett bättre rum på ett annat hotell i så fall. Till en svit. De vill helt enkelt inte. Och nonchalanta reseledare är verkligen trist. Spelar ju ingen roll att få kompensation när en vecka gått.
Men ni har i alla fall tur med vädret.
Kram

Svar: Ja vi byter rum i morgon, men det var maken som fixade det med chefen här. Tui erbjöd efter mkt om o men ett rum först på söndag, jag kommer gå vidare med det när vi är hemma, här har jag hört av mig förgäves kram bästa Ditte
Eva`s blogg

5:e kommentar, skriven , av Znogge:

Jag förstår mer än väl att ni håller er till baren kvällstid. Ett sådant rum som ni har borde självklart betinga ett lägre pris. Jag säger som Ditte. Jag hade aldrig heller accepterat det rummet och visst borde det väl finnas något annat som Tui kan erbjuda er. Jag trodde ni skulle byta på torsdag...
Skönt att ni har det bra för övrigt och njuter av ledigheten!

Kram

Svar: Ja vi byter i morgon, men det har maken min fixat tui har inte lunnat erbjuda oss annat förän på söndag ...men vi har det bra annars, allt annat löser vi sen hemma kram
Eva`s blogg

Kommentera inlägget här :