God morgon/förmiddag

publicerat i allmänt;
 
En bild från Gotland som jag tycker är vacker, ja ang bloggen har inte varit lika aktiv som innan då jag haft att göra hela tiden, så denna helg är efterlängtad jag lovar er..
 
Lördag morgon i går efter jobb åkte vi o hämtade yngsta barnbarnen, sen hem till en av tvillingarna som firade sin dag tårta o kaffe gud vilka goda tårtor, hemmagjorda är det som gäller hos henne.
 
Maken blev tyvärr inringde igår kväll att jobba, pengar behövs inför semestern så ja vad säger man? själv har jag fårr konstiga smärtor i fötterna, hade det för några år sedan, då sa de att det naurologiska smärtor, dessa är från hell l!!!!!
 
Ja ja jag kämpar på oavsett vad det är, fick planterat våra blommor/gräs vi köpte i tisdags, fint blev det :) hemtrevligt på balkongen.
 
Ikväll blir det lördagsmys vi skall kolla på en series sista avsnitt, är det någon som såg den danska serien ** follow the money** på tv för ett bra tag sen?? 
 
Nu skall jag kika in hos er :) 
 
Hur ser din lördag ut?
 
Kram 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av PaulaHelenas💕:

Här blir det en rätt så lugn Lördag. En tripp till affären blir det nog
Ha en fin lördag
Kramar ❤

2:a kommentar, skriven , av PaulaHelenas💕:

Här blir det en rätt så lugn Lördag. En tripp till affären blir det nog
Ha en fin lördag
Kramar ❤

3:e kommentar, skriven , av Biggeros:

Knepigt värre med din värk under fötterna. Jag trodde det kunde vara hälsporre för det gör även ont÷( När det är mycket omkring sig så behöver man ett break från bloggen. Skönt att det är lite lugnare nu min vän🤗
Kram

4:e kommentar, skriven , av Znogge:

Så jobbigt med värken under fötterna. Är det inte det ena så är det det andra känns det som ibland. Bilden från Gotland är verkligen vacker. För vår del blev det lite shopping i stora staden.

Kram och ha en härlig lördag <3

Svar: inte bara under, även på ovansida som om någon bränner mig med en ciggaret men jag är hemma o myser, no har väl väder som vi? regn o åska kram hoppas er shopping tur blev bra ❤
Eva`s blogg

5:e kommentar, skriven , av Ditte:

Är tillbaka i Stockholm igen och här är strålande sol idag. Har haft jättefina dagar i Bohuslän med mycket fint att se och uppleva så idag tar jag det lugnt hemma. Ska i kväll med till Uppsala och äta middag på restaurang med döttrar och barnbarn. Så mysigt. Var ett tag sedan vi sågs.
Jobbigt med din värk och kanske borde du vila lite när du är ledig. I alla fall gå mindre.
Bilden från Gotland är så fin och mysigt att resan dit blev så lyckad.
Kram!

Svar: Välkommen hem igen Ditte o visst vill man träffa barn o barnbarn så fort man kan, här är regn o åska så passar på att rensa bland kläder kram å ha en mysig dag o kväll ❤
Eva`s blogg

6:e kommentar, skriven , av eval8:

Vi har snickrat i köket idag. Undrar om det är samma jag har i mina fötter?

Svar: Jag har en brännande känsla på ovan sidan som nån bränner på olika punkter svårt att gå 😓 hur är dina fötter?
Eva`s blogg

7:e kommentar, skriven , av Anonym:

Mer ont under just nu. För några år sen kunde jag knappt gå, var på röntgen, men inget fel hittades. Tog flera månader innan det släppte.

Kommentera inlägget här :