Välkommen semester

publicerat i allmänt;
 
Idag är en fridag men i morgon börjar 1 vecka semester, vilket jag vet går fort men allt är bra, dock hade jag hellre suttit på det där planet på väg till Kreta imorgon bitti.
 
Men så är inte fallet i dagsläget, bara att gilla läget som man säger. Vi kommer ha det bra oavsett. Gårdagen var vi på besök hos yngsta och barnen.
 
Sen hem & fixade mat lite tv sen sängen, maken jobbar sin sista i dag. Trist att det blivit lite kallare ute men men .
 
Idag har jag inga planer, jo fixa naglar, scrubba kropp o knopp njuta av att bara vara. 
 
 
Hur ser din dag ut då?
 
Kram 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av eval8:

Jag ska ge mig ut och fortsätta rensa ogräs. Så enormt tråkigt, men snart har jag gjort hela baksidan. Halva garageinfarten kvar, det hoppas jag klara idag. Men först ska jag blogga.

2:a kommentar, skriven , av Biggeros:

Villen lycka att ha en veckas frihet. Ingen dålig idé att lyxa till sig med manikyr och hudvård. Jag förstår att du hellre hade velat åka till Kreta vännen.
Trevlig eftermiddag <3
Kramiz

3:e kommentar, skriven , av Znogge:

Även om det är skönt att vara ledig kan man känna en besvikelse över resan som inte blev av. Förhoppningsvis kan ni njuta av veckan ändå och ta nya tag längre fram!

Kram <3

4:e kommentar, skriven , av Ditte:

Skönt att du börjar med just att ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Så trist att resan inte blev av men det är att försöka göra det bästa av det situation som är. Finns ju mycket roligt att göra hemma också. Kanske kan det bli en vinterresa i stället.
Har varit ute och promenerat 10 km med en väninna och en lätt lunch blev det också vid vattnet. Så mysigt.
Fint väder så vi satsar på en balkongmiddag med asiatisk mat som jag ska laga.
Önskar dig en fin fortsatt torsdag.
Kram

Svar: Låter som du oxå får en skön kväll, ja vi har bokat i januari sen länge tillbaka så får hoppas det blir av ...kram
Eva`s blogg

5:e kommentar, skriven , av petra:

skönt med en veckas semester med mannen,Ni får njuta och mysa,själv vill ja ha picknick med en massa gott men tror regnet står i luften,kramar

6:e kommentar, skriven , av Ullie :

Man kan ju ändå åka ut en sväng o ha utflykt nån dag mysigt bara det . Två timmar bort ändå så ja ni har ju varann o mysa med
Får man avboka biljett o sånt om ni beställt eller hur funkar det

Svar: nä det görs automatics av resbyrån
Eva`s blogg

Kommentera inlägget här :