Promenad- kiropraktor-njuta= fridag

publicerat i allmänt;
 
Här går jag förbi då jag tar min dagliga promenad, vid havet och igår var det så skönt ingen blåst alls, folk var ute & livet kändes plötsligt som vanligt.
 
Men så är inte fallet utan denna corona har satt spår redan nu, på alla människor. Men vi måste leva, hålla landet igång i den mån vi kan.
 
Ja det skall bli skönt med en ledig helg, tillsammans med maken, onsdag idag så snart så. Hoppas det fina vädret håller i sig, solen ger oss alla extra energi.
 
Annars blir det dag i lugnets tecken så klart inte mkt mer att göra i dessa tider ...
 
Hur ser din dag ut?
 
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Heléna:

Härligt att ta en promenad utmed vattnet - ger så mycket energi! Ja, det märks att det är coronatider - Sverige håller på att bli folktomt på vissa platser. Här ska jag och sönerna äta våffellunch tillsammans idag - ska bli jättemysigt! Hoppas du får en fin dag vännen! Stor kram 💖💖💖

Svar: Just det kanske jag oxå skall göra våfflor till mig själv :) njut vännen kram
Eva`s blogg

2:a kommentar, skriven , av Znogge:

Att promenera längs med havet är aldrig fel och det är viktigt för oss att komma ut.
Här ska det bli en långrunda lite senare.

Kram <3

3:e kommentar, skriven , av eval8:

Jag har jobbat, tvättat, gått en runda. Suttit i solen och nickat till.
Tre personer mötte jag under min promenad.

4:e kommentar, skriven , av petra:

så härlig promenad vid vattnet , den bästa terapin :) stor kram vännen.

5:e kommentar, skriven , av Ditte:

Så skönt med både promenad och fint väder. Och visst är det extra behagligt att gå längs vattnet. Har avverkat 9 km idag uppdelat på två rundor. Njutbart.
I övrigt har jag läst en hel del och gått igenom en del av det som finns på dagens "att göra lista". Kanske blir det också en tredje vänd ut. Här är många ute och rör sig och det tycker jag är positivt och alla håller avstånd
Ska kanske köpa min nya telefon idag en Iphone 11 pro. I varje fall förhandla om priset för den ligger på mellan 10 och 11 000 kr. Väl mycket tycker jag och funderar på om jag behöver alla funktioner. Har ju alltid med mig kameran ut. Och ibland även systemkameran.
Önskar dig en fin onsdag.
kram

Kommentera inlägget här :