Hallå där ..

publicerat i allmänt;
 
Hallå där, det var ett tag sedan jag var här. Men det är sommar och det är mest ute som gäller om jag inte jobbar så klart. Det tror jag det är hos er alla.
 
Men igår var jag på besök hos min fd chef som nu jobbar i Skanör och hon vill gärna ha ner mig där att jobba, men jag har det rätt bra med tanke på min sträcka till och från jobb 10 minuter med cykel.
 
Hon bjöd på kaffe och fika och en ny variant kaka för min del *frestelser det vet ni som bor på näste ju .
 
Efter åkte jag och maken ner i hamnen tog en glass och strosade runt hade planer att sola och bada men så blev det inte som ni ser, blåste och det var inte så skönt. Köpte sen med en grillad kyckling hem och potatissallad till det mums.
 
Kollade fotboll på kvällen det var en rysare Danmark-Ryssland och åt lite bär till det mums sommaren är bra! Idag är jag också ledig så skall bara njuta av att vara.
 
Hur ser din dag ut?
 
Kram 
 
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Det är hyfsat varmt, fläktar knappt. På jobbet har jag putsat fönster idag. Det skulle jag fortsatt med här hemma, men jag orkar inte. Det får vara så idag. Ha en fin tisdag! E-L

Svar: Ja sånt kan man ta en annan dag 🥰
Eva`s blogg

2:a kommentar, skriven , av Gerd:

Varmt här också, nu.
Min dag är lat, iaf oskrivet blad än så länge. Balkonghäng.
Har pratat med två födelsedagsbarn/barnbarn.
Kram!

3:e kommentar, skriven , av Ditte:

Skönt att hitta på något och vilket trevligt besök det blev hos den.f.d. chef. Vad roligt att hon erbjöd dig jobb men kan förstå att det är en bit att åka och då inte så lockande eftersom du kanske behöver bilen.
Har varit ute på en långpromenad i morse och sedan blev det frukost vid havet. Nu målarjobb hemma och i kväll träff och middag med vänner.
Ha det fint.
kram

Svar: Alltid så trevligt att höra om vad ni gör 🙃 kram
Eva`s blogg

4:e kommentar, skriven , av Znogge:

Vi har varit på en trevlig utflykt i dag.
Så trevligt att din f.d. chef uppskattar dig och gärna skulle vilja anställa dig igen men jag förstår ditt argument. Det finns många fördelar med att ha cykelavstånd till sitt arbete så jag förstår att du inte nappade.

När det gäller "frestelserna" så var det en speciell sorts fylld vetebulle som bakades på ett konditori i Höllviken som i folkmun kallades för "fördärvet". Det låg precis intill där cykelaffären ligger men finns inte längre och originalet går inte att köpa längre. Jag minns mycket väl hur farligt goda de var...

Kram

Svar: Ha ha ja det var den kram
Eva`s blogg

5:e kommentar, skriven , av ullie:

ja sommar vädret som varit.. ja e så lycklig men just nu sitter ja o fryser inte skönt längre . kallare efter all storm som tog bort det varma molnen
hoppas du hinner vila så du kan mysa med

6:e kommentar, skriven , av Sussi:

Ja, nu på sommaren är det mer vara ute än inne :). Man får passa på, sommaren är kort. Ha en härlig midsommar. Kram

7:e kommentar, skriven , av petra:

Men så himla mysigt vännen, ni har så fina stränder där nere, kram

8:e kommentar, skriven , av Enna:

Låter som en härlig dag med trevligt umgänge :)

Kommentera inlägget här :