Resmålet om det blir av ...

publicerat i Resa;
 
 
Ja allt handlar OM det går att resa i höst, så fall är det detta som blir för oss, Grekland och Lesvos en vacker ö ..
 
Hotellet skulle ha öppnats 2020 men det blev inte av pga covid så det blir i år istället, har vi tur kommer vi att bo här i 2 veckor.
 
Vi kommer ha egen pool även om det är havet som gäller, men lite kvälls bad är aldrig fel, lite tända ljus kring & en flaska bubbel.....<3 
 
Ja det blir en dröm att komma dit vi behöver miljöombyte värme till max. Men att beror på oavsett.
 
Man måste ha lite att se fram emot, vi har semester i augusti slutet, jag har tagit 1 v i juli behöver lite ledighet mitt i sommaren ...
 
Har du planer? önskamål? 
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Bi:

Men guu så underbart hoppas ni kommer iväg 👌 Vår resa till Norge är fortfarande inte aktuell ännu p g a corona men vi hoppas få besked snart ! Resan med dottern till Kreta väntar fortf hoppas vi kommer iväg på den ..
Kram fina Eva å ha en riktigt god helg ❤

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

Åh, vad härligt! Här har jag varit många gånger under åren vi båtluffade i Grekland på somrarna. Nej, man vet ju inget om vad som händer men visst är det skönt att tänka framåt och hoppas.
Jag är sugen på att ta med äldsta barnbarnet och tågluffa i Sverige ett par veckor i sommar och ta oss upp till Riksgränsen och sedan över till Narvik och ta kustvägen hem- Men allt berör på. Sedan hoppad vi på en rejäl långresa i höst. Japan lockar.
Kram

3:e kommentar, skriven , av Anonym:

Nej, några resplaner har jag inte. Känns inte relevant att ens tänka tanken. Men det är ju olika hur man tänker. För min del är läget alldeles för osäkert hela detta året.
Trevlig helg! E-L

4:e kommentar, skriven , av Enna:

Ser så underbart ut!

5:e kommentar, skriven , av znogge:

Så härligt om ni kan komma iväg. Vi har inga planer utan väljer att stanna inom landets gränser. Jag tycker det känns för osäkert detta år men nästa sommar så...

Kram

Kommentera inlägget här :