Höst nyheter som gjorde mig glad...

publicerat i allmänt;
 
Ett axplock från hm som kommit in nu för hösten, wow när vi var i Stockholm fanns det 4 hm inom räckhåll och jag var ju tvungen att kika in och se allt fint ...
 
Brunt och rosa var dom färgerna som syntes mkt och just ROSA syntes mer för mig så klart ...
 
Älskar färg det gör mig innerligt glad, sen kan jag va hel svart eller hel beige/vit oxå men just färger mår jag bäst i ..
 
Igår var jag bara ute en sväng här i hamnen tog en fika med min väninna som jag inte sett på ett bra tag pga av allt som hänt kring.
 
Det var trevligt faktiskt, inga planer idag bara vila och ha det lugnt kring mig ..
 
Har du köpt några höst plagg?
 
Kram

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av eval8:

Nej, det har jag inte. Tänker inte göra heller, så länge jag är så här tjock. Då får det minsann duga med det som finns i garderoben!

Svar: Ha ha du är för härlig åt upp mug 3 kg på sem men så är det o det får jag ta tag i när jag mår bättre 🙃🙃
Eva`s blogg

2:a kommentar, skriven , av Ditte:

Nej, inga höstplagg här ännu. Ska köpa några byxor, tunna långärmade tröjor, en jacka och en kavaj men tycker det är svårt att hitta bra kvalitéer. Mycket är i polyester och det vill jag inte ha. Vill helst ha en kavaj och byxor i tunt ylle. Tror att NK är en bra butik att leta i. Eller Filippa K.
Men jag vill inte ha "vida" byxor. Så mycket 60-tal för mig. Men gärna raka och till ankeln. Rosa är ju inte mi färg alls men du passar ju fint i den så förstår att du satsat på att köpa dessa plagg där rosa finns med.
Kram och trevlig onsdag

3:e kommentar, skriven , av znogge:

Ja, jag har köpt en ny jacka, ett par skor och nu senast en svart klänning. En början i alla fall och visst är det roligt att förnya garderoben lite då och då.

Kram

4:e kommentar, skriven , av Petra Olsson:

Wow så cool du kommer bli , rosa e verkligen gett i höst 🍂 min Engla vill ha rosa jeans nu. Så fin västen var , jag har köpt en lång fleece väst än så länge och en stickad klänning , kram

Kommentera inlägget här :