Stockholm ..

publicerat i allmänt;
 
Stockholm ja där var vi torsdag till lördag kväll bodde nära sture gallerian, en vacker stad men för stressig för min smak om jag bodde här.
 
Kanske en vanesak men så kände jag och inte prata om alla som kör elspark där är det värre än här i Malmö halleluja.
 
Men maken har visat mig runt på mkt sevärt mat och dryck god sömn på ett bra hotell med kuddmeny tack för det så jag inte kan sova på mjuka kuddar.
 
Syftet var att besöka min bonusson som var på danderyds sjukhus men dom är strikta med besök där så bara 1 tim om dagen. Alltså blev det mkt tid för oss att även göra annat.
 
Men vi kom hem från Parga måndag natt tisdagen tvättade vi och fixade, onsdagen var vi i ullared, tosdag till Stockholm kom hem vid midnatt i natt. I morgon dax för jobb så vila nja klockan har vi gått upp till hela semestern.
 
Inte optimalt för mig, men så blev det tyvärr. Nu har jag värsta förkylning har testat mig 2 ggr men negativ. Jag vet att ac gjort sitt så ..
 
Lite uppdatering här tyckte jag behövdes :) 
 
Allt bra med er?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av znogge:

Det var intensiva dagar efter er hemkomst men viktigt att hälsa på makens son så klart. Själv tycker jag mycket om Stockholm och skulle kunna tänka mig att bo där. Så trist med en förkylning men inte helt ovanligt när AC varit inblandad.

Kram och krya på!

2:a kommentar, skriven , av Gerd:

Ni har fått gjort mycket i snabb takt, men så kan det bli. Viktiga saker dock.
Synd på din förkylning. Jag vet att jag blev jättesjuk en gång och tappade rösten då vi var på bussutflykt i Egypten med störande AC.
Krya på dig, kram!

Svar: Tack snälla kram å sov gott ❤
Eva`s blogg

3:e kommentar, skriven , av Petra Olsson:

Haha håll i hatten Eva här går det undan i Sthlm 😂men p var du oxå i Danderyd det är ju nära mig hoppas allt är bättre med bonus sonen ❤️Kram

Svar: Ja vi bodde på stureplan o körde till danderyd ja för hektiskt Malmö passar mig bättre eller d kanske är wn vane sak kram ps ja det går frammåt
Eva`s blogg

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Klart ni skulle besöka honom. Du får höra av dig när du vill och berätta hur det går! E-L

Svar: Ta k gör jag E-L
Eva`s blogg

5:e kommentar, skriven , av Ditte:

Vad roligt att det blev ett besök i Stockholm men givetvis trist att bonussonen ligger på Danderyd.
Ni bodde ju bra och hade hUmlegården helt nära och gångavstånd till mycket. Men i City är det full fart. Man vänjer sig. Vi bor på Söder som är perfekt. Liksom en småstad i storstan.
Hoppas förkylningen snabbt försvinner.
Kram

Kommentera inlägget här :