Utmattningen är på besök ...

publicerat i allmänt;
 
Redan ca 3 v innan vi åkte på semester kände jag av min utmattning men körde på ändå, dock mina 2 sista dagar innan semester fick jag stanna hemma.
 
Hade min semester 3 veckor men igår jobbade jag & det var som om jag var i en bubbla, det har varit så mkt kring mig som hänt innan vi rester och sen allt på jobb i sommar.
 
Detta blev kontentan av alltihopa, måste boka en tid för att kolla mina känningar i hjärtat. Vila och bara göra det jag mår bra av är den bästa medicinen för mig att återfå kraft.
 
Tar en dag i taget, mer än så funkar inte. Nu sitter jag och väntar på att bud bee skall leverera ett paket från hm, har shoppat lite inför hösten :) 
 
Blir mkt i rosa som hade inkommit på hm i Stockholm och jag blev helt överförtjust så klart ...
 
 
Hur har din dag varit?
 
Kram 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Ditte:

Trist att du fortfarande inte mår bra. Och det är ju jobbigt att ha det så. Hoppas du kan få stöd och hjälps att du kan må bättre. Kanske kan det fungera bättre om du jobbar halvtid. Kan ju vara värt att testa.
Har haft en toppendag i skärgården och i strålande sol.
Kram

Svar: Åh dit hade jag velat se sett på tv bara ...sov gott sen kram
Eva`s blogg

2:a kommentar, skriven , av znogge:

Trist att du fortfarande inte mår bra men det har verkligen varit mycket på olika plan. Hoppas du får stöd och hjälp när det gäller ditt mående. Att gå ner i arbetstid kan kanske vara ett alternativ tänker jag också.

Kram och var rädd om dig <3

Svar: Ja tack kram å sov gott sen ❤
Eva`s blogg

3:e kommentar, skriven , av Petra Olsson:

Ingen rolig känsla 😒var rädd om dig , arbetar du heltid ? Kanske kan gå ner i tid eller behöva sjukskriva dig ett tag ? Hoppas du får rätt hjälp det är så Vilgot att lyssna på kroppen. hur går det med bonus sonen kram❤️

Svar: nej jobbar 86% men är hemma nu vi tar det andra på sms kram
Eva`s blogg

4:e kommentar, skriven , av Anonym:

Du får vara sjukskriven. Även om du inte vill vara det, så måste du ta tag i ditt mående. Lära dig varva ner och ta det lugnt.
Även om det är hemma det hänt mycket så är det ändå vila du kräver. Krya på dig!E-L

Svar: Ja jag är hemma nu ❤
Eva`s blogg

Kommentera inlägget här :