För min egen skull ...

publicerat i Allmänt;
 
 
Varför gör man det? ja vi har alla olika skäl eller intressen för att tatuera in något som förmodligen skall sitta hela livet och som ibland kanske har en viss betydelse.
 
Jag älskar texter som betyder något för mig & jag vill ha det, oavsett vad någon kanske tycker att varför börja när man är så gammal, men det är ju så att man gjorde inte sånt när jag var ung, det var inte poppis heller.
 
Fanns inte i den utsträckningen heller och alla gör som dom vill eller hur, agapi som det står fast med Grekiska bokstäver betyder KÄRLEK jag har väldigt mycket kärlek till min man först & främst men också till själva landet.
 
Noten bakom örat står för musik & att kunna lyssna på både musik & allt annat vackert är värdefullt för mig, den är söt tycker jag.
 
För er som inte vet så har jag även 5 andra tatueringar en i nacken hjärtan & datum, en på under armen också grekiska bokstäver ....
 
En text på vänster fot utsidan och en fotlänk med ett ortodoxt kors som ligger på foten, och sist men inte minst min mans namn på vänster insida handleden.
 
Men ändå diskreta tycker jag, den som har gjort mest ont är den texten på foten det gjorde riktigt ont. Men vill man vara fin får man lida pin eller hur?
 
Har du någon tatuering? eller vill du skaffa en kanske?
 
Ses