Plock & plock

publicerat i Allmänt;
Hittade dessa fräcka tidningshållare ovanliga men oxå väldigt dyra tycker jag snarare ca 2700kr ja allt är ju realistiskt för vad man vill ge för diverse saker till hemmet.
 
Var på frukost & hela vägen dit fick jag kämpa i motvind, usch va trist men det var en god frukost vill jag lova, samtalade lite om allt och lämnade jobbet efter ca 1,5 timma, lagom var det.
 
Blev efter en stund dålig i magen & fick magknip, ja min mage är van vid det jag äter & när jag sen äter annat så reagerar magen oftast. Men kom hem & har bara slappat lite och diskat lite småsaker som jag packat ner, skönt när allt är rent & snyggt när man skall sätta det på plats....
 
Väntar på mannen så vi kan hämta vårt bord som jag lagt undan sen i går för det var ju slut sist vi var där. Ikväll blir det torsdagsmys för oss då vi jobbar om varandra hela helgen och även i morgon så vi tar det roliga innan helgen.
 
Mörkret  är på väg snart & lägger sig runt oss, det är då vi tar fram tändaren & tänder upp med mysiga ljus i lägenheten & får känna på att hösten är här för att stanna & snart lämna över till vintern.
 
Tänder ni ljus dagligen?
 
Ses